Zeta Lasagneplattor
Zeta Lasagneplattor är bakade med durumvete för bästa smak och tuggmotstånd. Detta mjöl är en källa till protein. Plattorna är bronsvalsade för att höja förmågan att absorbera smak från fyllningen. De är lika goda oavsett vilken fyllning som anvvänds, passar därför lika bra till en klassisk Lasagne al forno som till vegetariska varianter med tomat eller spenat som bas. Lasagne förekommer över hela Italien men fyllningarna varierar beroende på lokala råvaror och traditioner.
Ingredienser | DurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av SOJA, SENAP och ÄGG. Ursprung durumvete: EU och icke EU. |
Avrunnen vikt | N/A g |
Tillagning | Lasagneplattor färdiga att använda, ingen förkokning behövs. Varva såser (tex bechamel och köttfärssås) och plattor, avsluta med sås (bechamel) och ost. Grädda i ugnen på 200 grader i 35-40 minuter eller enligt recept. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Förvaring: Torrt, ej över normal rumstemperatur |
Näringsvärden | Energi 1510 kJ, 357 kcal Fett 1,8 g Kolhydrat 71 g Protein 14 g Salt 0 g |