Recept kräftskiva

Bjud in till kräftskiva! Här hittar du recept på goda tillbehör som är gott att servera till kräftorna parmesanpaj och röror. Avsluta med en god efterrätt.

Potatissallad med parmesan

Vinägrettpotatissallad med basilika och parmesan. Passar utmärk till kallskuret och grillat som ett tillbehör.

(3)

Karamelliserad rödlök

Karamelliserad lök med syrliga toner passar perfekt till unga och lagrade ostar, på crostini som tilltugg eller till grillad fisk eller på hamburgare.

(30)

Parmesanchips med två olika topping

Chips av Parmigiano Reggiano med topping är ett enkelt och snabbt tilltugg som smakar ljuvligt.

(26)

Parmesan- och mascarponesill

Vinägerinlagd sill med parmesan och mascarpone. Vinägern ger sillen en midare och nyanserad smak.

(5)

Mascarponedipp på 3 sätt

Mascarponeröror med olika smaker, gott på crostini!

(8)

Parmesanostpaj

Smakrik parmesanostpaj som passar bra som tillbehör på till exempel kräftskivan. Går även utmärkt att servera som huvudrätt till en härlig sallad.

(81)

Minipizzor med sardeller och oliver

Små och söta minipizzor med sardeller och oliver. Perfekta på buffébordet, som tillbehör eller småplock till fördrinken.

(21)

Basilika- och parmesanaioli

Aioli är en god sås gjord på ägg, olja, vinäger och vitlök. Det här receptet är en ny variant med parmesan och basilika.

(73)

Caesarsallad med Parmesan

Den klassiska Caesarsalladen med parmesan är ett perfekt tillbehör till kräftskivan eller sommarbuffén

(25)

Aioli

Aioli är en suverän vitlökssmakande sås med majonnäsbas som passar till många maträtter. Prova till grillat kött, grillad fisk eller en klick i fiskgrytan.

(486)

Crostini

Enkla och goda små tilltugg. Toppa med det du gillar bäst.

(21)

Pastasallad med pesto och parmesan

En härlig pastasallad i både färg och smak med pesto, cocktailtomater och parmesan.

(283)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.