Potatissallad med parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser

Vinägrettpotatissallad med basilika och parmesan. Passar utmärk till kallskuret och grillat som ett tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
kokt kall potatis
1/2 dl
strimlad basilika
salt och svartpeppar
Charkuterier

Gör så här

Tips!

Utmärkt tillbehör att servera på buffébordet!

4 portioner är lika med 6-8 bufféportioner.

Låt gärna potatissalladen så och dra i kylskåpet så att potatisen drar åt sig vinägretten. Det går bra att förbereda salladen flera timmar i förväg eller till och med dagen före.

 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

1 kommentar