Potatissallad med parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Vinägrettpotatissallad med basilika och parmesan. Passar utmärk till kallskuret och grillat som ett tillbehör.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
kokt kall potatis
1/2 dl
strimmlad basilika
salt
nymald svartpeppar
Charkuterier
1 frp
salame Milano

Gör så här

Tips!

Utmärkt tillbehör att servera på buffébordet!

4 portioner är lika med 6-8 bufféportioner.

Låt gärna potatissalladen så och dra i kylskåpet så att potatisen drar åt sig vinägretten. Det går bra att förbereda salladen flera timmar i förväg eller till och med dagen före.

 

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.