Potatissallad med parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser

Vinägrettpotatissallad med basilika och parmesan. Passar utmärk till kallskuret och grillat som ett tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
kokt kall potatis
1/2 dl
strimlad basilika
salt och svartpeppar
Charkuterier

Gör så här

Tips!

Utmärkt tillbehör att servera på buffébordet!

4 portioner är lika med 6-8 bufféportioner.

Låt gärna potatissalladen så och dra i kylskåpet så att potatisen drar åt sig vinägretten. Det går bra att förbereda salladen flera timmar i förväg eller till och med dagen före.

 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter