
Kategori
Bröd och italienska kex
Underkategori
Kategorier
- > Förstasidan
- Boken om Fernando Di Luca
- Bönor laddar kroppen efter träning
- BreOliv
- Danmark
- En hållbar väg – Care of Di Luca
- Ett gott val för hela familjen – Zeta Maccaronetti
- Fernando! : mitt livs historia, mitt livs recept – Tävlingen är avslutad
- Gott att veta & matinspiration
- Grön middag med sköna bönor
- Italiensk pasta
- Kundforum – Ställ en fråga
- Låt bönan bli mer än tillbehör
- Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor
- Medelhavsost
- Min bästa pasta av Bo Hagström från Solens Mat
- Mina recept
- Nyhetsbrev
- Nystarta året grönt
- Oliiviöljy
- Olivolja
- Om medelhavsmat
- Om Zeta
- Över 50 år av goda smaker från Italien
- Pesto
- Pinsa
- Produkter från Zeta
- Recept Piadina
- Receptboken
- Sitemap
- Smart Vardagsmat
- Sök matrecept för medelhavsmat
- Sommarköket
- Sommartävling
- Sommartävling – tävlingen är avslutad
- Spaghetti
- Tävling – Mat med italienska smaker
- Testa dina kunskaper om fetaost!
- Undrar du över halloumi?
- Vad ska du laga till middag?
- Välj klokt, välj animal welfare.
- Vinn fin picknick-korg och Zeta produkter
- Zeta presskontakt
- Frågor och svar
Underkategorier
Bröd och italienska kex
Brödet har en självklar plats på det italienska middagsbordet. Bröd som fått jäsa länge för att alla aromer ska utvecklas och sedan varsamt gräddats. Ibland bakad med en surdeg i grunden, som våra knapriga bröpinnar – perfekta som ett tilltugg innan måltiden eller bredvid en soppa. Vår bruschetta och crostini görs av tunna skivor klassiskt italienskt lantbröd som grillas eller rostas till frasiga kex. De är goda nog att äta precis som de är, men underbara som enkel antipasto tillsammans med en tapenade eller crème.