Receptskapare
Caroline Ahlqvist
Recept från Caroline Ahlqvist, vinnare av baktävlingen ”Hela Sverige bakar” 2013 och titeln Sveriges bästa hemmabagare.
Fredrik Eriksson
Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna och prisbelönta kockar och krögare. Med en uppväxt i lantlig miljö i Södermanland, yrkeserfarenhet från Erik Lallerstedt, franska topprestauranger och egna krogar, har Fredrik utvecklat en personlig stil där svenska mattraditioner möter det franska köket.
Isabella Morrone
Isabella Morrone har en lång och framstående karriär som kock, med erfarenhet från Michelinrestauranger i Barcelona, Paris och Stockholm.
Johanna Westman
Johanna Westman är programledare och kokboksförfattare som lär både vuxna och barn att laga god mat. Hon driver också Mosebacke Matstudio, med kurser, events och catering.
Johanna Westman och Karolina Sparring
Dessa recept är skapade i samarbete med Kockfritids av Karolina Sparring och Johanna Westman.
Markus Aujalay
Markus Aujalay har arbetat som kock bland annat på Operakällaren, Fredsgatan 12, Leijontornet och driver idag restaurangen Tegelbacken och Winterviken. 2004 vann han Årets kock och han har tidigare vunnit Årets gröna kock och Årets viltkock. Markus driver också en populär Youtube-kanal.
Sebastian Gibrand
Sebastian Gibrand har arbetat på stjärnkrogarna Studio Frantzén och Oaxen Krog & Slip i Stockholm.
Smilla Luuk
Smilla Luuk är en svensk kokboksförfattare, receptkreatör och poddprogramledare med inriktning glutenfritt.
Svenska Juniorkocklandslaget
Det Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget utgör tillsammans de lag som representerar Sverige i internationella mästerskap.
Tove Nilsson
Tove Nilsson är kock, matstylist, matskribent och sommelier. Tove driver egen cateringfirma, stylar och lagar upp mat för fotografering, håller i matlagningskurser och frilansar runt med olika typer av matuppdrag.
Zeta
Zetas recept sprider kunskap och inspiration om den goda och hälsosamma medelhavsmaten, det italienska köket och den italienska matkulturen. Genom att inspirera och dela med sig av kunskap från sitt hemland så har Fernando under mer än 50 år starkt bidragit till att få svenska folket att älska den italienska maten.