Grönkålschips

RÖSTA PÅ RECEPTET (1964)

(1964)

RÖSTA PÅ RECEPTET (1964)

(1964)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Grönkålschips är härligt frasiga och får en fin smak när de är rostade.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
grönkål plockad
salt

Gör så här

12 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (1964)

(1964)
Tack!

Kristina Ragnarsson

Toppenrecept! Vi gör grönkålschips så länge det går att få tag på på affärn. På hösten lite egen grönkål. Våra barnbarn äter det som tilltugg alla mål, även frukost o mlmål. Tryggt att veta att det alltid finns vitaminer o mineraler hemma! Mvh kristina

Marica

Jag jobbar på en förskola med eget kök. Vår kock brukar göra grönkålschips och det är ett väldigt omtyckt inslag i vår grönsaksbuffe’

Elliott

Grönkålschipsen kan jag rekommendera er som inte har ätit det,men när det blir blöt så är det inte så gott👍🏼

Pernilla

Serverade barnen i skolan det idag.
De flesta va väldigt skeptiska men alla som jag fick att prova tyckte det va gott och tog mer.
Så roligt.

Anja Nordenfelt

Väl värt att vända grönkålschipsen ett par gånger i ugnen och sedan gillar jag att även ha på lite chilliflakes

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.