Italiensk kalvgryta Spezzatino

RÖSTA PÅ RECEPTET (202)

(202)

RÖSTA PÅ RECEPTET (202)

(202)

Vad tycker du?

1tim 15min

Italiensk kalvgryta Spezzatino från norditalien, sköter sig själv på spisen och perfekt att laga när en har många gäster.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
kalvstek
1
stor gul lök
2
morötter
4
vitlöksklyftor
3 stjälkar
blekselleri
4 dl
kalvbuljong (fond + vatten)
salt
nymalen svartpeppar
100 g
haricots verts

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (202)

(202)
Tack!

Anders

God rätt men kanske lite mer kalvfond för att få den mer kraftfull. Bleksellerin hade jag lagt i strax före Haric. Detta så att de behåller sin crunch och livar upp i munnen//Anders Wall

Recept från kategorier