Italiensk kalvgryta Spezzatino

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)

Vad tycker du?

1tim 15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Italiensk kalvgryta Spezzatino från norditalien, sköter sig själv på spisen och perfekt att laga när en har många gäster.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
kalvstek
1
stor gul lök
2
morötter
4
vitlöksklyftor
3 stjälkar
blekselleri
4 dl
kalvbuljong (fond + vatten)
salt
nymalen svartpeppar
100 g
haricots verts

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)
Tack!

Anders

God rätt men kanske lite mer kalvfond för att få den mer kraftfull. Bleksellerin hade jag lagt i strax före Haric. Detta så att de behåller sin crunch och livar upp i munnen//Anders Wall