Italiensk kalvgryta Spezzatino

RÖSTA PÅ RECEPTET (114)

(114)
1tim 15min

Spezzatino di vitello, italiensk kalvgryta från norditalien, sköter sig själv på spisen och perfekt att laga om man har många gäster.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
kalvstek
1
stor gul lök
2
morötter
4
vitlöksklyftor
3 stjälkar
blekselleri
2 msk
Ardita tomatpuré
4 dl
kalvbuljong (fond + vatten)
salt
nymalen svartpeppar
100 g
haricots verts

Gör så här

Kommentera

Anders

God rätt men kanske lite mer kalvfond för att få den mer kraftfull. Bleksellerin hade jag lagt i strax före Haric. Detta så att de behåller sin crunch och livar upp i munnen//Anders Wall

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.