Italiensk kalvgryta Spezzatino
Vad tycker du?
Italiensk kalvgryta Spezzatino från norditalien, sköter sig själv på spisen och perfekt att laga när en har många gäster.
Receptet är framtaget av Zeta.
Italiensk kalvgryta Spezzatino från norditalien, sköter sig själv på spisen och perfekt att laga när en har många gäster.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (217)
(217)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Linn
Jag utgick från kommentarer nedan. Hade inte blekselleri men dock stjälkselleri, så fyra stjälkar hackade jag i, samt hade i en halv förpackning krossade tomater, en msk dijonsenap, paprikapulver (mild) och muskotnöt. Suuupergott. Jag förberedde faktiskt köttet två dagar innan för att det inte skulle bli dåligt. Stekte i smör och vitlök. Hade extra vitlök i grytan sen.
Jessica
Saknar kryddor i receptet. I Italien hade denna rätten alltid en doft och smak av rosmarin.
Oscar
Gjorde en egen fond och väntade med sellerin till sista minuten.
Serverade med nybakad Ciabatta.
Uppskattat.
Anders
God rätt men kanske lite mer kalvfond för att få den mer kraftfull. Bleksellerin hade jag lagt i strax före Haric. Detta så att de behåller sin crunch och livar upp i munnen//Anders Wall