Risotto på svamp och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 16 ingredienser

Risotto med karl-johansvamp och skogschampinjoner. Risotto är en klassisk italiensk rätt som får sin krämighet från riset. Passar extra bra att servera i höst.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
torkad Karl-Johansvamp
alternativt 200 g
färsk
1,2 l
kycklingbuljong (fond + vatten)
2-3 st
schalottenlökar
eller
torrt vitt vin
250 g
skivade skogschampinjoner
100 g
bladspenat
salt och svartpeppar
hackad persilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja