Risotto på svamp och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto med karl-johansvamp och skogschampinjoner. Risotto är en klassisk italiensk rätt som får sin krämighet från riset. Passar extra bra att servera i höst.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
torkad Karl-Johansvamp
alternativt 200 g
färsk
1,2 l
kycklingbuljong (fond + vatten)
2-3 st
schalottenlökar
eller
torrt vitt vin
250 g
skivade skogschampinjoner
100 g
bladspenat
salt och svartpeppar
hackad persilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)
Tack!