Risotto på svamp och spenat
Vad tycker du?
Risotto med karl-johansvamp och skogschampinjoner. Risotto är en klassisk italiensk rätt som får sin krämighet från riset. Passar extra bra att servera i höst.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Risotto med karl-johansvamp och skogschampinjoner. Risotto är en klassisk italiensk rätt som får sin krämighet från riset. Passar extra bra att servera i höst.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (102)
(102)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Marika Taillefer
Det står svamp på två ställen i ingredienser men en gång i så gör du. Hur mycket ska det vara?
Anna Mellberg
Hej Marika! Du har så rätt. Texten om hur skogschampinjonerna ska tillredas hade fallit bort. Vi har korrigerat det i beredningstexten nu. Lycka till med din svamprisotto önskar vännerna på Zeta