Jordgubbscaprese

Caprese med buffelmozzarella, tomat, jordgubbar och basilika.

(3)

Melonsallad med fetaost

Melonsallad med fetaost och haricots verts. Perfekt på buffén.

(5)

Pastasallad med sparris och buffelmozzarella

Pastasallad med färsk sparris, späda morötter, buffelmozzarella, avokado, oliver och gräslök med en dressing på rosébalsamvinäger och god olivolja.

(23)

Grynsallad med fetaostkräm

Vegetarisk grynsallad med zucchini, färska fikon och fetaostkräm med basilika. En utmärkt matig lunch eller fräsch middag.

(11)

Sparrissallad med lax och mozzarella

Sallad med nykokt sparris, halstrad lax och krämig buffelmozzarella.

(24)

Citronmarinerad zucchini

Tunt skivad zucchini marinerad i citron och färsk mynta. Ett gott tillbehör till en bit kött eller fisk.

(16)

Bresaolasallad med krämig dressing och pinjenötter

Sallad med italienska charkuterier, krämig ostdressing och rostade pinjenötter.

(4)

Rostade vaxbönor med mandel

Ugnsrostade vaxbönor med flingsalt och krispiga mandelflarn. Passar utmärkt som tillbehör till kött, kyckling och fisk eller som ett lättare tilltugg.

(12)

Sallad på blomkål med broccolikräm och krispig kål

Matig sallad med syrliga äpplen, pannrostade grönsaker och krispig kål.

(10)

Sallad med vita bönor, tomat och fuetkorv

Fuet är en mild och ljuvligt god torkad korv som gör sig bra tunt skivad i en bönsallad som denna.

(4)

Sallad med valnötter, gorgonzola och päron

En klassisk smakkombination - gorgonzola och päron - i en ljuvlig sallad.

(7)

Sallad i burk med avocado och sparris

Sallad med avokado och sparris i burk. Perfekt att ta med sig som matlåda.

(0)

Sallad haricots verts med hallonbalsamico

Haricots verts och oliver gör sig bra med en fruktig vinägrett gjort på hallonbalsamico och god olivolja.

(6)

Räksallad med tortellini

En god vinägrett gör mycket för en sallad. Välj en god olivolja och balsamvinäger och blanda med räkor, tortellini, avokado och övriga ingredienser.

(4)

Rucolasallad med svarta bönor

Insalata di rucola e fagioli neri. Små, fina buketter av blomkål bidrar med sin goda smak och konsistens.

(5)

Rucolasallad

Enkel sallad med rucola och en god parmesan, smaksatt med citron och svartpeppar. Servera gärna en rucolasallad som tillbehör till middagen.

(3)

Haricots verts med bönor och vitlök

Ett snabbt och fräscht tillbehör till kött eller kyckling, eller varför inte bara äta den som den är.

(57)

Rucola- och bönsallad med mangobalsamico

En fruktig, frisk bönsallad - enkelt, mättande och gott!

(1)

Örtsallad med matvete

Färska örter, gröna blad och matvete att bli mätt på. Servera som tillbehör till en god middag!

(5)

Vita bönor med basilika och tomat

De italienska färgerna och smakerna i en god, matig sallad av vita bönor, röda tomater och grön basilika.

(18)

Varm sallad med ugnsrostad brysselkål och pesto

Ungsrostad kål och rötter med smakrik pestovinägrett som passar bra till kött eller kyckling.

(8)

Vardagssallad

En fräsch vardagssallad man aldrig tröttnar på

(7)

Syrad salladskål

Snabbsyrad kål som passar perfekt på en matig macka eller som tillbehör till kött eller fisk.

(5)

Svampsallad med Rostad vitlök- och citronvinägrett

Vinägretten på rostad vitlök och rivet citronskal ger smak åt svampen.

(0)

Susanne Ljungskogs VM-pasta

Matig pastasallad för dig som tränar och vill kolhydratladda.

(3)

Sparris-, tomat och bönsallad

Insalata mista di verdue. Sparris är som godast när primörerna kommer på våren. Använd gärna stora vita bönor och blanda med övriga ingredienser.

(9)

Romansallad med mascarponedressing

En krispig sallad med krutonger och en krämig dressing

(5)

Päron- och spenatsallad med citronricotta

Lyxig men enkel sallad med krispiga päron och rostade valnötter.

(19)

Potatissallad med tomat och kapris

Potatissallad kan varieras i det oändliga. Här får soltorkade tomater och kapris sätta sin karaktär på den klassiska rätten.

(9)

Tomatsallad

Klassisk tomatsallad med mozzarella och basilika. Tomaterna får en intensiv smak när de doppas i kokande vatten och skalas.

(5)

Tomat- och kaprissallad

En tomatsallad att älska, med kapris och gul lök.

(0)

Potatissallad med oliver, kapris och grillad paprika

En potatissallad passar bra till de flesta tillfällen; allt från buffé till vardagsmiddag. Oliver, kapris och grillad paprika ger smak.

(2)

Potatissallad

Enkelt och gott med potatis, rosmarin, oliver och citron

(9)

Potatis- och ädelostsallad med äppelbalsamico

Ädelost tillsammans med äppelsmak i potatissallad blir väldigt gott och passar fint att bjuda på.

(0)

Potatis- och bönsallad med mangobalsamico

En mättande sallad på potatis och bönor med en fräsch mangobalsamico. Passar bra till både fisk och kött.

(4)

Pepprig tomat- och gurksallad med mangobalsamico

Mangobalsamicon ger en sötma och frisk syra till salladen som passar bra i den peppriga salladen.

(0)

Rostbiff med italiensk potatissallad

En pepparstekt rostbiff som ugnbakas medan du gör iordning potatissalladen med kapris och oliver. Häll över den goda senapsdressingen före servering.

(0)

Pastasallad med tomat, ekologisk fetaost och oliver

En färgstark pasta med smak av sommaren - tomater, oliver, basilika och fetaost.

(31)

Pastasallad med rökt lax, gurka och rucola

Den rökta laxen balanseras fint av de friska smakerna i gurka och rucola. Välj den pastasort som du gillar bäst!

(14)

Pastasallad med räkor, broccoli och kronärtskocka

En pastasallad till picknicken med räkor, broccoli och kronärtskockor.

(5)

Pastasallad med rostad paprika och rucola

En pastasallad som smakar extra bra på utflykten med oliver, fetaost och rucola. Du kan välja att rosta paprikan själv i ugn eller köpa den färdig.

(14)

Pasta alla Zeta PastaParty

Kolhydratladdad pastasallad, den perfekta uppladdningen inför en tävling eller en träning.

(29)

Pastasallad med kapris, fetaost och kalamataoliver

En pastasallad med den goda kombinationen av sälta från fetaosten och sötma från den rostade paprikan.

(7)

Pastasallad med fetaost, oliver och rucola

En pastasallad i solen med fetaost, rostade paprikor, rucola och härliga kalamataoliver.

(0)

Pastasallad med crème av soltorkade tomater

Cremen av soltorkade tomater ger en mustig och god tomatsmak till denna pastasallad.

(15)

Pastasallad med broccoli, tomat och pesto

Broccoli är en älskad grönsak som blir lite extra god i denna pastasallad - kryddad med pesto!

(6)

Panzanella con Fagioli, bön- och brödsallad

I Italien äter man ofta denna bönsallad med dagsgammalt lantbröd i tärningar. Blandas med tomater, gurka, basilika och en god vinägrett.

(10)

Mozzarellasallad med mangobalsamico

Persika, mozzarella och gröna blad tillsammans med en god vinägrett på mangobalsamico gör salladen till ett gott och vackert inslag.

(8)

Mozzarellasallad med grillad paprika

Lyxig mozzarellasallad med med smakrika oliver och söt paprika.

(0)

Mozzarella och tomatsallad

En god vinägrett gör mycket för en sallad. Blanda genom att skaka den i en tom glasburk och häll över tomaterna och mozzarellan.

(0)

Mozzarella med lök, citron och chili

Marinera mozzarellan och servera till grillat eller kanske som en förrätt

(0)

Mozzarella med lök, citron och chili

Marinera mozzarellan och servera till grillat eller kanske som en förrätt

(0)

Morot- och kaprissallad med mangobalsamico

De lite söta morötterna blandas med salta kapris och söt mangobalsamico.

(2)

Melonsallad med äpple, selleri och rucola

En frisk fruktig sallad med äpple, selleri, rucola, melon och valnötter

(8)

Melon- och kronärtskockssallad med vinägrett

En sallad med den spännande komibinationen av melon och kronärtskocka! Serveras med en vinägrett av mangobalsamico och olivolja.

(0)

Matvete med tomat, citron och örter

Matvete är ett gott alternativ till ris och potatis, som här i en sallad med citron, persilja och koriander.

(9)

Pastasallad med grillad kalkon

Krydda pastasalladen med pesto, och servera med grillat kalkonbröst.

(1)

Ljummen bön- och kycklingsallad

Borlottibönor, kyckling, apelsin och rosmarin ger denna ljumma sallad sin karaktär.

(2)

Linssallad

Insalata di lenticchie - en god, enkel rätt på linser, blekselleri, morot och lök

(7)

Kycklingsallad

Kycklingsallad med potatis och blomkål. Vinägerdressingen med dijonsenap och kapris ger salladen en extra touch.

(8)

Krispig grönsallad med mangobalsamico

Vinägrett med smak av mango, blekselleri och gröna blad.

(0)

Kokta färska primörer med vinägrett

Insalata primavera. Vinägretten tar fram och lyfter smakerna i primörerna.

(6)

Kikärtor med chilipesto och Couscous med tapenade

Två goda tillbehör! Krydda upp kikärtorna med chilipesto och couscousen med en smakrik tapenade av svarta oliver.

(2)

Kantareller som aldrig förr

Kantareller med potatis, gröna bönor och en god vinägrett med tapenade av svarta oliver.

(0)

Italiensk sallad med bresaola och gorgonzolakräm

Gorgonzolakrämen serveras som en smakrik dressing till salladen med bresaola.

(6)

Grönsallad med apelsinbalsamico

Apelsin, rosmarin och balsamvinäger ger smak till denna sallad.

(4)

Haricots verts med sardeller och chili

Blanda de kokta, gröna bönorna med sardeller, vitlök och chili så får du ett härligt tillbehör med sälta.

(1)

Haricots verts med lättrökt prosciutto

En lättrökt prosciutto tillsammans med fina haricots verts och en dressing med rostad vitlök

(0)

Grönsallad med örter och balsamvinäger

Enkel grönsallad kryddad med en smakrik vinägrett av kryddörter och rosébalsamvinäger.

(1)

Grönsallad med rödlöksvinägrett

En vinägrett på rödvinsvinäger, olivolja, hackad rödlök och persilja ger god smak åt salladen.

(0)

Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico

Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god vinägrett med hallonbalsamico

(1)

Fänkålssallad med morot, salami och persilja

Enkel salamisallad med den karakteristiska smaken av anis från fänkålen och krispiga morötter.

(0)

Fänkålssallad

En fräsch sallad med tunt skivad fänkål, sallad, citron, olivolja och persilja. Gott som förrätt eller tillbehör.

(3)

Fänkålsallad med soltorkade tomater

Strimla fänkålen tunt och låt apelsinskalet och saften smaksätta salladen och de soltorkade tomaterna.

(5)

Fänkål med basilika och oliver

Tunt hyvlad fänkål med oliver, basilika och vinägrett är en snabb och smakrik sallad som passar utmärkt att servera som tillbehör.

(0)

Friterad kapris

Små spröda friterade kapris som är goda att strö över en sallad eller använda som ett vegetariskt alternativ till pancetta.

(7)

Fetaostsallad med dill

Grekisk fetaostsallad med en lite ovanlig smaksättning. Dill! En vanlig smakkombination på Kreta där även tzatziki med dill är vanligt.

(5)

Enkel vardagssallad

En liten sallad innan maten? Smaksätt med vinägrett, gott och fräscht.

(2)

Ekologiska marinerade bönor med kronärtskocka

Bönor är en fantastisk bas i sallader, både mättande och lätt att kombinera med andra smaker. Här blandar vi ekologiska bönor med kronärtskockor, oliver och kapris. Gott och enkelt!

(8)

Couscous- och kikärtssallad med äppelvinägrett

Äppelbalsamico och apelsin ger en frisk, fruktig smak åt denna sallad med couscous, kikärtor och cashewnötter

(2)

Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

(1)

Caprese classico

Capresesallad med tomat, mozzarella och basilika. Ett klassiskt italienskt recept!

(6)

Cannellini, fetaost och grön ärtröra

En ärt- och bönsallad med härlig sälta från fetaost och kapris.

(2)

Bönsallad med tomat, gurka och chili

En härligt het sallad med chili, blandade bönor och tomat.

(18)

Bön- och sellerisallad

Kidneybönor är en vanlig ingrediens i det italienska köket, här med den karakteristiska smaken av selleri.

(5)

Bön- och chilisallad med mangobalsamico

Mangobalsamicons fruktiga, lite söta smak blir en spännande smakkombination med bönor, chili och persilja.

(4)

Burrata med nektariner och rucola

Krämig burrata med solmogna nektariner och kryddig ruccolasallad. En perfekt förrätt!

(3)

Bulgur- och quinoasallad

En fräsch sallad med blandning av bulgur och quinoa. Passar som ensamrätt eller ett matigt tillbehör.

(6)

Bruschetta med bönsallad

En variant på den klassiska bruschettan. Rostat bröd med vitlök och olivolja som toppas med en bönsallad, rucola och riven parmesan.

(2)

Broccoli med rostade kikärter och chili

Kikärter som rostats i olivolja blandas med kokt broccoli och chili - perfekt som vegetariskt tillbehör med sting.

(0)

Borlottibönor med rostad paprika och persilja

Den här lite mjukare delikatessbönan från Italien är basen i den här bönsalladen med grillad och persilja.

(7)

Avokado- och grapesallad med mangobalsamico

En krispig, fruktig och frisk sallad med grapefrukt, avokado och mangobalsamico

(0)

Apelsin- och fänkålssallad med mangovinägrett

En sallad med spännande smaker! Fänkål, oliver, apelsin och mangobalsamico.

(4)

Bönsallad med selleri och chili

Att göra en bönsallad är enkelt och snabbt, men framförallt gott! Här med selleri och chili.

(2)

Halloumi- och bönsallad

Halloumi har en härlig sälta och passar utmärkt i en bönsallad som kryddas med en god vinägrett på honung och dijonsenap.

(13)

Grekisk sallad med krutonger

En god grekisk sallad passar bra på ett buffébord eller på en picknick.

(8)

Pastasallad med tomat, rödlök och oliver

Krutongerna gör pastasalladen lite extra krispig och god. Välj en pastasort och oliver som du gillar - då blir den extra god!

(17)

Bönsallad med tomater, oliver och fetaost

Bönorna bidrar med god smak och mättnad tillsammans med fetaost, oliver och söta tomater.

(15)

Potatissallad med kapris, oliver och persilja

En potatissallad är perfekt på picknick och buffé. Den här smaksätts med kapris och oliver.

(31)

Pastasallad med ricotta, avokado och paprika

Avokado och ricotta bidrar med krämiga och milda smaker till denna pastasallad

(34)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.