Lins- och bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Snabb, enkel, mättande och smakrik är ord som bäst beskriver den här salladen. Vilket gör att den kvalar in som en riktigt bra lunchrätt. Men den passar också fint som tillbehör till grillad eller stekt kyckling, fisk eller kött.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Marinad
1
schalottenlök, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 tsk
dijonsenap
salt
nymalen svartpeppar
Sallad
1 frp
körsbärstomater
110 g
babyspenat
1/2 dl
solrosfrön, rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter