Lins- och bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Snabb, enkel, mättande och smakrik är ord som bäst beskriver den här salladen. Vilket gör att den kvalar in som en riktigt bra lunchrätt. Men den passar också fint som tillbehör till grillad eller stekt kyckling, fisk eller kött.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Marinad
1
schalottenlök, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 tsk
dijonsenap
salt
nymalen svartpeppar
Sallad
1 frp
körsbärstomater
110 g
babyspenat
1/2 dl
solrosfrön, rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja