Favoriter
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Grönkålschips
    • Pasta Carbonara
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Site logo
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Meny
Site logo
Meny
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Grönkålschips
    • Pasta Carbonara
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Site logo
    Favoriter
    Meny
    • RECEPT

      Recept för medelhavsmat

      Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

      Populära recept

      • Grönkålschips
      • Pasta Carbonara
      • Risotto, grundrecept
      • Dubbelmarinerad fläskfilé
      • Fetaostbiffar

      Kategorier

      • Förrätt
      • Aperitivo och småplock
      • Bröd och bakverk
      • Buffé
      • Efterrätt
      • Frukost och brunch
      • Grilla
      • Marinad
      • Gryner
      • Julmat
      • Kräftskiva
      • Mackor och wraps
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pizza
      • Risotto
      • Sallad
      • Sås och röror
      • Snabblagat
      • Soppa
      • Tillbehör
      • Varmrätt
      • Vinägrett och dressing
      • Vegetariskt

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Spara recept
    • Olivolja

      Zetas Olivolja

      Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

      Om olivolja

      • Fakta om olivolja
      • Grunden till en god olivolja
      • Klassificering av olivolja
      • Olivoljans hälsofördelar
      • Använda olivolja i köket
      • Olivolja i matlagning
      • Provsmakning av olivolja
      • BreOliv

      Olivoljeväljaren

      • Få hjälp att välja olivolja

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om medelhavsmat

      Om medelhavsmat

      Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

      Kunskap

      • Bönor och linser
      • Fetaost
      • Halloumi
      • Italienska smaksättare
      • Medelhavschark
      • Mozzarella och burrata
      • Oliver
      • Parmesanost
      • Pasta
      • Pizza
      • Risotto
      • Vinäger

      Hälsa & Hållbarhet

      • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
      • Medelhavsmat och träning
      • Ät tillsammans – för hälsans skull!
      • Matsvinn

      Tips & råd

      • Den italienska middagen
      • Italiensk buffé
      • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
      • Grilltips
      • Marinadtips
      • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Produkter

      Produkter från Zeta

      Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

      Populära produkter

      Pinsa

      230 g

      Burrata

      275 g

      Extra jungfruolivolja Classico

      750 ml

      Visa fler...

      Nya produkter

      Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

      500 ml

      Mini Burrata 4x50g

      480 g

      Visa fler...

      Kategorier

      • Alla Zetas produkter
      • Olivolja
      • BreOliv
      • Antipasti och röror
      • Bröd och italienska kex
      • Bönor och linser
      • Charkuterier
      • Kapris och sardeller
      • Matlagningsolja
      • Matlagningsvin
      • Oliver
      • Ost
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pesto och pastasås
      • Risottoris
      • Tomater
      • Vinäger

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om Zeta

      Om Zeta

      Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

      OM ZETA

      • Vårt hållbarhetsarbete
      • Zetas historia
      • Möt familjen Di Luca
      • Företaget Di Luca & Di Luca AB
      • Di Luca Foodservice

      Nyheter & press

      • Press Room
      • Zeta presskontakt

      KONTAKTA OSS

      • Vanliga frågor och svar
      • Kundforum – Reklamation
      • Kontakta oss
      • Personuppgifts­policy
      • Nyhetsbrev

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum

    Recept soppa

    Här hittar du massor med goda recept på soppor från medelhavsköket, allt från matiga och mustiga soppor till lite lättare soppor.

    Mustig kycklingsoppa med risoni, tomat och örter

    En värmande och mustig kycklingsoppa med risoni passar perfekt som middag en kylig höstdag eller en kulen dag när som helst under året. Servera med pesto och ostgratinerat surdegsbröd. Blir det soppa över och den värms upp nästa dag har smakerna utvecklats ännu mer. Vilken bonus!

    (38)

    (38)
    40min

    Fisk- och skaldjurssoppa från Toscana

    Toscana är känd för sin enkelhet i köket och till de mest populära fiskgrytorna används inte de lyxigaste skaldjuren utan de som fiskarna behåller själva efter att ha sålt de finare sorterna. Här har vi inspirerats av klassiska toscanska fiskgrytor och anpassat receptet till vårt utbud i svenska butiker. Serveras tillsammans med ett gott bröd som toppas med italienska oliver och smakrik pecorino.

    (10)

    (10)
    45min

    Bröllopssoppa med kycklingfrikadeller och pasta

    Exakt varför soppan har detta namn är svårt att utröna. Kanske är det väldigt lyckosamma äktenskapet av smaker? Rätten verkar i alla fall ha sina rötter i det napoletanska bondköket och består av frikadeller, kycklingbuljong och pasta. Vi använder oss av bruten spaghetti och frikadeller på kycklingfärs smaksatt med citron, rosmarin och parmesan. Känns inte det som en ”match made in heaven” så säg.

    (21)

    (21)
    40min

    Tortellini in Brodo

    Den här rätten är för italienarna lika förknippad med jul som julskinka och köttbullar är för oss svenskar. Ofta samlas familjen dagen innan julafton och sitter tillsammans och viker tortellini som ett sätt att samlas och umgås.

    (16)

    (16)
    30min

    Gazpacho med olivolja och kronärtskockskräm

    Det är inte mycket som slår en sval gazpacho en varm sommardag. Tips är att mixa soppan hemma, häll upp i kyltermos och duka upp på din nästa picknick. Toppa med kronärtskockskräm, färsk basilika, krutonger och olivolja på plats.

    (8)

    (8)
    15min

    Ribollita - Toskansk brödsoppa

    Ribollita är en klassisk toskansk brödsoppa som bjuder på rustika och fylliga smaker. Med kål, bönor och bitar av bröd blir soppan både mustig och mättande. I denna variant ger pancetta en extra dimension av smak och gör den perfekt att njuta av en kylig höstdag. En varm och hjärtlig rätt som värmer både kropp och själ.

    (171)

    (171)
    45min

    Gratinerad grönsakssoppa

    Mustig ostgratinerad grönsakssoppa med italienska smaker. Påminner om en klassisk löksoppa som kan serveras som både förrätt eller varmrätt.

    (43)

    (43)
    30min

    Bönor med vitt vin och tomat

    Härlig bönsoppa med tomater och vitt vin. Milda fina smaker och en snabblagad vardagsrätt eller tillbehör.

    (69)

    (69)
    20min

    Kycklingsoppa med pasta Maccaronetti

    Smakrik kycklingsoppa med pasta maccaronetti och grönsaker. Perfekt som en vardagssoppa under höst och vinter.

    (146)

    (146)
    40min

    Bröd- och tomatsoppa - Pappa al Pomodoro

    Mustig bön- och tomatsoppa som du lätt lagar till en vardagskväll, enkel och god soppa med en härlig macka för lite mer matighet.

    (33)

    (33)
    30min

    Bönsoppa - Zuppa di fagioli

    Mustig och snabblagad bönsoppa toppad med en härlig örtolja. Den fylliga smaken fås av mandel och parmesan samt friterad salvia som topping.

    (66)

    (66)
    20min

    Rostad blomkålssoppa med gremolata

    Soppa med rostad blomkål och potatis med god knaprig topping av ugnsrostade kikärtor á la gremolata. En värmande, smakrik soppa med spännande tillbehör.

    (90)

    (90)
    45min

    Toskansk soppa med salsiccia

    Ribollita är en toskansk soppa, i den här varianten med färsk salsiccia, gryner och crostini. Enkel och god kålsoppa med mycket smak.

    (63)

    (63)
    50min

    Krämig fisksoppa

    Smakrik och krämig fisksoppa med solmogna tomater, grillad paprika och torsk. Toppas med en färsk örtolja

    (188)

    (188)
    40min

    Fiskgryta med saffran

    Upptäck vår fiskgryta med härlig smakblandning av saffran, vitlök, fänkål och vitt vin. En riktigt god gryta som uppskattas av hela familjen, både barn och vuxna!

    (233)

    (233)
    40min

    Gulaschsoppa

    Gulaschsoppa med plommontomater, kummin och mejram är mustig och mättande. Servera med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.

    (82)

    (82)
    2tim 30min

    Soppa med örter och rostad Jamon Serrano

    Soppa som är smakrik och fyllig med krispiga chips av spansk skinka och bröd krutonger.

    (53)

    (53)
    20min

    Tomatsoppa med ricotta- och örtkräm

    Tomatsoppa med ricotta- och örtkräm, snabblagad och god med mjuk smak som lyfts av färsk basilika.

    (135)

    (135)
    20min

    Toskansk soppa med gryner

    Festlig toskansk soppa med grönsaker, gryner och gremolata som passar att servera som småportioner till fest eller som mättande huvudrätt.

    (25)

    (25)
    40min

    Ribollita, klassisk kålsoppa från Toscana

    En härligt lantlig kålsoppa med bönor och surdegsbröd

    (40)

    (40)
    1tim

    Ribollita

    En toscansk kålsoppa med bönor, morötter och selleri.

    (46)

    (46)
    30min

    Tomatsoppa med pasta och tapenade

    Mustig tomatsoppa med italienska smaker av oliver och kapris. Vänd ner nykokt pasta för en matigare soppa.

    (7)

    (7)
    30min

    Tomat- och bönsoppa med apelsin

    Krydda bönsoppan med apelsin – det ger en fräsch och härligt fruktig smak.

    (11)

    (11)
    30min

    Soppa med kål och pancetta

    En mustig soppa på savoykål, tomater, Grana Padano och tärnad pancetta.

    (19)

    (19)
    40min

    Soppa med grönsaker, bönor och parmesan

    Grönsakssoppa med borlottibönor som toppas med god lagrad parmesan. Perfekt vardagsmat.

    (413)

    (413)
    45min

    Olivdoftande soppa med salladslök och matvete

    Använder du färdigkokt matvete behöver soppan bara koka några minuter. Smaksätt med en riktigt god olivolja.

    (14)

    (14)
    30min

    Minestronesoppa

    Klassisk italiensk minestronesoppa med pasta, lök, morötter, ärtor, pancetta och hönsbuljong.

    (126)

    (126)
    30min

    Matig kikärtssoppa med spenat

    Kikärtssoppa serverad med krutonger och ringlad olivolja mättar fint.

    (35)

    (35)
    35min

    Linssoppa med pesto

    Mustig linssoppa med tomater och pesto. Enkel och snabb soppa som mättar.

    (117)

    (117)
    30min

    Kall tomat- och paprikasoppa

    Gazpacho är soppa på paprika och tomat som ätes kall. Ringla gärna lite god olivolja på!

    (50)

    (50)
    45min

    Soppa med matvete, tomat och bönor

    Italienska färger och smaker i en soppa på bönor, vitt vin, rosmarin och tomat.

    (12)

    (12)
    30min

    Fernandos toscanska bönsoppa

    Fernandos toscanska bönsoppa med fin smak av salvia och tomat. Soppan toppas med vita bönor och krispiga krutonger.

    (8)

    (8)
    30min

    Cannellinisoppa med tomatcrème

    Cannelinibönor är vita små bönor som lämpar sig bra i en slät soppa. Det här är en båda vacker och god soppa.

    (29)

    (29)
    30min

    Bönsoppa med pancetta, rosmarin och pasta

    Italiensk bönsoppa med pasta som mättar gott och med sälta från pancetta.

    (14)

    (14)
    20min

    Bön- och fänkålssoppa

    Smakrik bönsoppa baserad på kidneybönor. Smaksatt med fänkål, fänkålsfrön och basilika.

    (27)

    (27)
    30min

    Kikärtor med selleri, lök, vitlök och parmesanost

    En smakrik kikärtssoppa som passar perfekt till lunch!

    (97)

    (97)
    30min

    Bönsoppa med savoykål

    Zuppa di verze con fagioli – Savojkålen bidrar med sin smak, konsistens och färg i denna goda bönsoppa!

    (22)

    (22)
    30min

    Fisksoppa

    Zuppa di pesce – en god fisksoppa förgyller både vardag och fest. Toppa gärna soppan med tapenade av svarta oliver.

    (176)

    (176)
    40min

    Tomatsoppa och pizzabullar

    Mild och smakrik krämig tomatsoppa med matiga pizzabullar med pesto och mozzarella.

    (34)

    (34)
    1tim

    Tomatsoppa med knaperstekt halloumi

    Tomatsoppa med knaperstekt halloumi, god och snabblagad tomatsoppa som mättar och värmer.

    (113)

    (113)
    30min

    Gazpacho

    Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten, då tar smakerna ihop perfekt.

    (422)

    (422)
    30min

    Minestrone med rimmat fläsk och bönor

    En minestronesoppa är en matig och mättande soppa med pasta, bönor och fläsk – klassisk och god!

    (52)

    (52)
    30min

    Jordärtskocksoppa med grönkålschips

    Krämig jordärtskocksoppa med vita bönor toppad med frasig grönkål och parmesan.

    (31)

    (31)
    50min

    Capresesoppa

    Capresesoppa är den varma varianten av den klassiska rätten Insalata Caprese. Mozzarellan smälter i den varma soppan och allt blir magiskt gott.

    (350)

    (350)
    30min

    Soppa på vita bönor och broccoli med fetaost

    En vårgrön, slät och matig soppa på bönor broccoli och fetaost.

    (196)

    (196)
    20min

    Toscansk bönsoppa

    Toscansk bönsoppa på cannellinibönor, smaksatt med salvia, vitlök och parmesan.

    (117)

    (117)
    30min

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Följ oss i sociala medier!

    Facebook logo Facebook Instagram logo Instagram
    • Hem
    • Recept
    • Recept soppa
      • Recept
        • Alla recept
        • Klassiska italienska rätter
        • Pasta
        • Pizza
        • Pinsa
        • Vegetariskt
        • Vardag
        • Snabblagat
        • Vinäger
      • Olivolja
        • Allt om olivolja
        • Använda olivolja i köket
        • Fakta om olivolja
        • Förvaring och hållbarhet olivolja
        • Grunden till en god olivolja
        • Klassificering av olivolja
        • Provsmakning av olivolja
        • Olivoljans hälsofördelar
      • Om medelhavsmat
        • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
        • Den italienska middagen
        • Matsvinn
        • Medelhavsmat och träning
      • Produkter från Zeta
        • Olivolja
        • Matlagningsolja
        • Matlagningsvin
        • Pasta
        • Pinsa
        • Pesto och pastasås
        • Oliver
        • Ost
        • Risottoris
        • Tomater
        • Vinäger
      • Om Zeta
        • Fråga oss
        • Kundforum – Reklamation
        • Kontakta oss
        • Nyhetsbrev
        • Personuppgifts­policy
        • Vårt hållbarhetsarbete – Care of Di Luca
        • Sitemap
        • Visselblåsning
    Zeta

    Från en familj där mat är kärlek.

    På Zeta är vi passionerat förälskade i medelhavsköket. Alla stora smaker ur enkla råvaror som länge prövats av både tradition och vardagsliv. Smaker som kommit för att stanna.

    Cookieinställningar

    Dela recept

    Dela på Pinterest Dela på Facebook Dela via e-post

    Kopierad