Soppa på vita bönor och broccoli med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En vårgrön, slät och matig soppa på bönor broccoli och fetaost.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor hackade
1 burk
Zeta Cannellinibönor
1 liter
vatten
1 tärning
hönsbuljong
1
broccoli (250g) nedskuren
salt
peppar
1 frp
Fetaost (150g) bruten i bitar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)
Tack!

Alice

Väldigt gott! Men 2,5 dl vatten för en person är alldeles för mkt! Skulle rekommendera att ta 1 dl vatten, 0,5 dl havregrädde per person!

Randi Grehn

Tips: använd grönsaksbuljongtärning i stället och var inte snål med örtkryddor,tex. basilika , mynta samt persilja. Då får du en mycket smakrikare soppa!