
Kategori
Kapris och sardeller
Kategorier
- Alla Zetas produkter för god medelhavsmat
- Produktnyheter 2020
- Olivolja
- Antipasti och röror
- BreOliv
- Bröd och italienska kex
- Bönor och linser
- Charkuterier
- Gryner och ris av baljväxter
- Kapris och sardeller
- Matlagningsolja
- Matlagningsvin
- Oliver
- Ost
- Pasta
- Pesto och pastasås
- Risottoris
- Tomater
- Vinäger
- Ekologiska produkter
- Kylt antipasti-sortiment
- Snacksortiment
Kapris och sardeller
Kapris är plockade blomknoppar från kaprisbusken som konserverats i vinäger och salt. Sardell är den lilla fisken ansjovis som konserverats med hjälp av salt. Både kapris och sardeller är viktiga smaksättare i många italienska pastarätter och ger en fantastisk sälta till exempel i en tomatsås. Kapris och sardeller är också spännande och smakförhöjande inslag i sallader, potatissallad och vinägretter.