Ett äkta italienskt bröd, bakat med olivolja, som lyfter alla smaker till en härlig måltid. Bara att fylla med dina favoriter och värma. Ät var du vill, när du vill, hur du vill. Till lunch, middag eller dessert. Hemma, på picknicken eller på språng.
Piadina med soltorkade tomater och parmaskinka
Piadina är ett italienskt bröd bakat på olivolja. Värm brödet i stekpanna och fyll med soltorkade tomater, buffelmozzarella, prosciutto och rucola. Toppa med lite crema balsamico. Piadina passar att äta när och var du vill, inne- som utemat.
Piadina med skogschampinjoner, tryffelcrème och mozzarella
Piadina är ett italienskt bröd bakat på olivolja. Värm brödet i stekpanna och fyll med champinjoner, buffelmozzarella, tryffelcrème, parmesan och tomater. Toppa med lite salladsskott. Piadina passar att äta när och var du vill, inne- som utemat.
Piadina med kronärtskocka och mozzarella
Piadina är ett italienskt bröd bakat på olivolja. Värm brödet i stekpanna och fyll med kronärtskockor, buffelmozzarella och parmesan. Toppa med cocktailtomater och timjan. Piadina passar att äta när och var du vill, inne- som utemat.
Piadina med pesto och oliver
Piadina fylld med pesto och oliver, buffelmozzarella, parmesan och pinjenötter. Toppa med tomater och basilika. Piadina passar att äta när och var du vill.