Piadina med tomat, prosciutto och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Piadina är ett italienskt bröd bakat på olivolja. Värm brödet i stekpanna och fyll med prosciutto cotto, buffelmozzarella, parmesan, tomatpuré och oregano. Piadina passar att äta när och var du vill, inne som utemat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
Tack!

Gun-Britt

Finns ju INGA PORTIONS ANVISNINGAR VA?!?! HUR SKA MAN FÅ EN UPPSKATTNING

Emma Olsson

Hej Gun-britt,
Till vänster om receptet, precis ovan ingrediensförteckningen står det hur många portioner receptet är estimerat till. Det här receptet är till 4 portioner.
Hälsningar, Emma från Zeta