Piadina med tomat, prosciutto och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Piadina är ett traditionellt italienskt bröd bakat med olivolja som ger det en mjuk och smakrik karaktär. Stek brödet snabbt i en varm panna och fyll det med prosciutto cotto, krämig buffelmozzarella, riven parmesan, tomatpuré och en nypa oregano. Denna kombination ger en smakrik och rustik upplevelse, perfekt både för en snabb lunch eller en mysig picknick. Piadina är ett bröd som enkelt anpassas efter dina favoritsmaker – njut när som helst, var som helst!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Barbro

Väldigt enkelt och gott! Smakade nästan som calzone.

Camilla

Någon som provat hur den smakar kall? Tänker om man skulle göra i ordning och steka i förväg och sen skära upp i slice dagen efter som snittar.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...