Piadina med tomat, prosciutto och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
15min

Piadina är ett italienskt bröd bakat på olivolja. Värm brödet i stekpanna och fyll med prosciutto cotto, buffelmozzarella, parmesan, tomatpuré och oregano. Piadina passar att äta när och var du vill, inne som utemat.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Kommentera

Gun-Britt

Finns ju INGA PORTIONS ANVISNINGAR VA?!?! HUR SKA MAN FÅ EN UPPSKATTNING

Emma Olsson

Hej Gun-britt,
Till vänster om receptet, precis ovan ingrediensförteckningen står det hur många portioner receptet är estimerat till. Det här receptet är till 4 portioner.
Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.