Piadina – italienska tunnbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)
30min

Piadina är italienska tunnbröd som bakas i stekpanna. Används och serveras på samma sätt som pitabröd eller tortillas.

Ingredienser

st
7 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
7 dl
vetemjöl, á 420 g
1 1/2 tsk
salt
2 tsk
bakpulver
4
vitlöksklyftor
3 dl
kallt vatten

Gör så här

Tips!

Piadina härstammar från Emilia-Romagna regionen och italienarna fyller ofta brödet med färskost grönsaker och skinka eller salami. Eftersom brödet bakas med bakpulver så går det enkelt och snabbt att göra.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.