
Kategori
Risottoris
Kategorier
- Alla Zetas produkter för god medelhavsmat
- Produktnyheter 2020
- Produktnyheter 2021
- Olivolja
- Antipasti och röror
- BreOliv
- Bröd och italienska kex
- Bönor och linser
- Charkuterier
- Gryner och ris av baljväxter
- Kapris och sardeller
- Matlagningsolja
- Matlagningsvin
- Oliver
- Ost
- Pasta
- Pesto och pastasås
- Risottoris
- Tomater
- Vinäger
- Ekologiska produkter
- Kylt antipasti-sortiment
- Snacksortiment
Risottoris
För att göra en riktig italiensk risotto behövs ett riktigt risottoris. I en italienares ögon finns det då bara två sorter att välja på; Arborio som har större gryn och som ger en krämig risotto och Carnaroli som är något mindre i storlek och ger en risotto med det perfekta tuggmotståndet. Italiensk risotto är inte svårt att laga, det kräver bara lite kärlek och omsorg. Något du absolut har igen när du bjuder på och äter denna ljuvliga italienska maträtt.