10 personer vinner exklusiv Cookalong med Isabella Morrone den 30 september samt Zetaprodukter till ett värde av 500 kr.

Det blir italienska klassiska rätter, från småplock, pasta till dessert. Och goda tips förstås! Du kommer få recept/inköpslista i god tid innan. Varför inte passa på att bjuda in goda vänner på middag.

Om Isabella Morrone

”Jag har drömmar om en äkta italiensk restaurang på en mysig gata i Stockholm. 2016 var jag med i Kockarnas kamp och jag har fått träffa många härliga människor och fått många roliga jobb efter det programmet. Sedan hösten 2020 jobbar jag med köket.se och trivs otroligt bra med det. Jag älskar att visa alla mina goda och enkla italienska recept. 2021 lanserade jag i samarbete med Zeta en italiensk matlagningskurs på köket.se.”

Isabellas goda sommartips

  • Att alltid ha hemma: Olivolja extra vergine, citron, chiliflakes, svartpeppar i kvarn, flingsalt, balsamico, bra tomater och durumvetepasta.
  • Kall mat på sommaren, exempelvis buffelmozzarella med söta tomater och basilika är oslagbart. Ett tips är att alltid äta mozzarellan rumstempererad, då smakar den mer.
  • Det går att grilla nästan vad som helst. Jag älskar att lägga på kycklinglårfilé och grilla riktigt knaprigt på skinnsidan. Servera med grillade citronhalvor och en fetaostsallad.
  • Less is more. Ju mindre du smaksätter desto djupare smaker. Satsa på några få smaker och bra råvaror. Olivolja, citron och färska örter räcker långt.

Svara på frågorna, skriv in dina kontaktuppgifter och var med och tävla!


[caldera_form id=”CF60a26985be52f”]


När du lämnar in ditt tävlingsbidrag innebär det att dina personuppgifter behandlas.
Läs gärna vår policy för personuppgiftsbehandling

Tävlingsvillkor

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige. Du måste vara över 18 år. Juryn består av Di Luca & Di Lucas marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till den 15 augusti augusti 2021 och vinnaren kontaktas personligen senast 27 augusti 2021. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer presenteras på Zeta.nu samt i Zetas sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.