Minifrittata med sparris och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 10 ingredienser

Recept på härliga minifrittatas med sparris och spenat till buffébordet. Bjud dem varma eller kalla!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8 st
ägg
3 dl
mjölk
1 1/2 dl + 1 dl
1 krm
salt
nymald peppar efter smak
250 g
sparris, delad i små bitar
200 g
babyspenat
flingsalt
1
muffinsform

Gör så här

Tips!

Vill du lyxa till det kan du lägga på tunna strimlor med Prosciutto Crudo på omeletterna.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco