Minifrittata med sparris och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Recept på härliga minifrittatas med sparris och spenat till buffébordet. Bjud dem varma eller kalla!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8 st
ägg
3 dl
mjölk
1 1/2 dl + 1 dl
1 krm
salt
nymald peppar efter smak
250 g
sparris, delad i små bitar
200 g
babyspenat
flingsalt
1
muffinsform

Gör så här

Tips!

Vill du lyxa till det kan du lägga på tunna strimlor med Delizie Prosciutto Crudo på omeletterna.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
Tack!