Frittata med skogschampinjoner och parmesan

Frittata, matig italiensk omelett med stekta skogschampinjoner, potatis, parmesan och färska örter.

(21)

Minipizza Napoletana

Hemlagad pizza Napoletana med sardeller, kapris och oliver. Perfekt att bjuda på som tilltugg eller vickning.

(18)

Chokladmousse med amaretto

Festlig chokladmousse med amaretto och mascarpone. Enkel att göra och som går utmärkt att förbereda dagen innan.

(39)

Italienska charkuterier

Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller som förrätt.

(19)

Charktallrik och småplock

Italienska delikatesser och charkuterier, det perfekta tilltugget. Enkelt att variera efter tycke och smak.

(5)

Filoncini med italiensk prosciutto

Klassiska italienska brödpinnar filoncini lindade med prosciutto. Enkelt att göra och passar perfekt som aptitretare.

(9)

Cocktailspett med minimozzarella och prosciutto

Cocktailspett med minimozzarella, lätt soltorkade körsbärstomater, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.

(87)

Prosciutto di Parma med parmesanost

Italiensk skinka, Prosciutto di Parma med långlagrad parmesanost. Perfekt som förrätt eller som småplock.

(12)

Friterade ravioli med sardelldipp

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

(14)

Varm bruschetta med burrata

Ugnsrostad bruschetta med burrata toppad med solkyssta körsbärstomater och basilika. Servera som aptitretare eller som del av buffé.

(38)

Grillad polenta med taleggio

Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.

(11)

Parmesangratinerade svartrötter

Ugnsgratinerade svartrötter med krispigt lager av parmesan ger rötterna en härlig sälta och umami.

(5)

Blomkålsallad med broccolikräm och krispig kål

Sallad med pannrostad blomkål, broccolikräm, syrliga äpplen, rostad mandel och krispig kål. Perfekt som tillbehör eller på buffén.

(10)

Rostad pumpa

Servera gärna prosciutto till den rostade pumpan. Sältan bryter av gott till sötman i pumpan.

(0)

Päron- och spenatsallad med citronricotta

Lyxig men enkel sallad med krispiga päron och rostade valnötter.

(19)

Mozzarellasallad med mangobalsamico

Persika, mozzarella och gröna blad tillsammans med en god vinägrett på mangobalsamico gör salladen till ett gott och vackert inslag.

(8)

Mascarponedipp på 3 sätt

Mascarponeröror med olika smaker, gott på crostini!

(5)

Laxcarpaccio på crostini

Carpaccio med lax på crostini. Utsökta, lyxiga och enkla tilltugg till drinken eller på buffén.

(8)

Kapris- och sardellmajonnäs

Smakrik majonnäs som passar utmärkt inkokt lax, ugnsrostade grönsaker så väl som till grillad kyckling.

(3)

Italiensk cheesecake

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

(29)

Glass med smaksatt olivolja och havssalt

Glass med smaksatt olivolja är en enkel och överraskande dessert från Italien. Havssaltet ger en perfekt brytning mellan sött och salt.

(5)

Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka

Enkel och lyxig sallad med champinjoner, kapris och kroärtskockor

(1)

Caprese classico

Capresesallad med tomat, mozzarella och basilika. Ett klassiskt italienskt recept!

(6)

Cannellini, fetaost och grön ärtröra

En ärt- och bönsallad med härlig sälta från fetaost och kapris.

(2)

Bönsallad med selleri och chili

Att göra en bönsallad är enkelt och snabbt, men framförallt gott! Här med selleri och chili.

(2)

Varma grönsaker med mozzarella

Ugnsgratinerade grönsaker med marinerade kronärtskockor och oliver.

(7)

Toscansk brödsallad

Mättande och god lunchsallad, perfekt när du har lite gammalt bröd över!

(1)

Tomatröra

En härlig, italiensk tomatöra som passar till det mesta!

(8)

Minifrittata med sparris och spenat

Recept på härliga minifrittatas med sparris och spenat till buffébordet. Bjud dem varma eller kalla!

(10)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.