Minipizzor med tryffelgorgonzola, fikon och hasselnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 5 ingredienser

Minipizzor med tryffelgorgonzola, fikon och hasselnötter passar perfekt som aptitretare tillsammans med ett glas bubbel eller som del av en buffé.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

stycken
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
färdig pizzadeg på rulle
2 st
färska fikon
150-200 g
Carozzi Cremino (gorgonzola med tryffelsmak)
1/2 dl
hackade hasselnötter

Gör så här

Tips!

Det är även gott att servera tunna skivor av Prosciutto di Parma på pizzan. 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...