Ossobuco

RÖSTA PÅ RECEPTET (161)

(161)
1tim

Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg. Enligt tradition serveras rätten med med risotto milanese och gremolata.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
1/4
rotselleri, tärnad
1
morot, tärnad
2 msk
Ardita Tomatpuré tub
1 burk
Plommontomater, á 400 g
1 flaska
eller
torrt vitt vin
2 dl
vatten
3 msk
kalvfond, koncentrerad
3 msk
färsk rosmarin, finhackad
1,5 kg
kalvlägg
2 msk
vetemjöl
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Erik

Hej
Vill mest kommentera att alla era produkter exempelvis till plockmat helt enkelt inte finns på Ica butikerna i varje fall inte i Täby. Eller har jag fel? I så fall vilken butik ?
Mvh
E

Emma Olsson

Hej Erik,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Tråkigt att du inte hittar våra produkter i din matvarubutik. Det är upp till butikerna att bestämma vilka produkter de tar in i sitt sortiment. Det du kan göra är att be din lokala matbutik att ta in våra produkter.

Har du fler frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig!

Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.