Ossobuco

RÖSTA PÅ RECEPTET (147)

(147)
1tim

Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg. Enligt tradition serveras rätten med med risotto milanese och gremolata.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
1/4
rotselleri, tärnad
1
morot, tärnad
2 msk
Ardita Tomatpuré tub
1 burk
Plommontomater, á 400 g
1 flaska
eller
torrt vitt vin
2 dl
vatten
3 msk
kalvfond, koncentrerad
3 msk
färsk rosmarin, finhackad
1,5 kg
kalvlägg
2 msk
vetemjöl
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.