Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs grönsakerna tillsammans med tomatpuré i olivolja i en gryta.

Tillsätt plommontomater, vin, vatten och fond.

Låt småputtra.

Blanda köttet med mjöl och bryn runtom i olivolja i en stekpanna, krydda med salt och peppar.

Lyft över köttet i grytan.

Låt småputtra med lock ca 2 timmar tills köttet nästan faller isär.

Lyft av locket och låt koka ytterligare 30 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Servera tillsammans med risotto milanese

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.