Ossobuco

RÖSTA PÅ RECEPTET (165)

(165)
1tim

Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg. Enligt tradition serveras rätten med med risotto milanese och gremolata.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
1/4
rotselleri, tärnad
1
morot, tärnad
2 msk
Ardita Tomatpuré tub
1 burk
Plommontomater, á 400 g
1 flaska
eller
torrt vitt vin
2 dl
vatten
3 msk
kalvfond, koncentrerad
3 msk
färsk rosmarin, finhackad
1,5 kg
kalvlägg
2 msk
vetemjöl
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Eva Schjetne

Vi är jätteglada før Zetas efter hand utökade produktspekter. Vår lokala ICA på Ale torg har tack och lov rikhaltigt urval. Altid när vi skal laga italiensk mat använder vi Zeta tvärs igjenom. Ni hade också en god kartongvin på Systembolaget, men den har vi inte sett på manga år….. Tack för den kvalitetshöjning ni har givit vår matlagning. Nu slipper vi att släpa mat från Italien…….Tusen tack!

Erik

Hej
Vill mest kommentera att alla era produkter exempelvis till plockmat helt enkelt inte finns på Ica butikerna i varje fall inte i Täby. Eller har jag fel? I så fall vilken butik ?
Mvh
E

Emma Olsson

Hej Erik,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Tråkigt att du inte hittar våra produkter i din matvarubutik. Det är upp till butikerna att bestämma vilka produkter de tar in i sitt sortiment. Det du kan göra är att be din lokala matbutik att ta in våra produkter.

Har du fler frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig!

Hälsningar, Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.