Cannellini, fetaost och grön ärtröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

En ärt- och bönsallad med härlig sälta från fetaost och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 fpk
frysta gröna ärtor à 250 g, tinade (varav 200 g till bönor + 300 g att mortla)
3 dl
Zeta Frityrolja alternativt
1/2 frp
150g
1/2
lime, saften
några stänk
tabasco
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Fetaostens smuliga konsistens, sälta och syrlighet passar väl till de söta ärtorna och den friterade kaprisen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja