Cannellini, fetaost och grön ärtröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min

En ärt- och bönsallad med härlig sälta från fetaost och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 fpk
frysta gröna ärtor à 250 g, tinade (varav 200 g till bönor + 300 g att mortla)
3 dl
Zeta Frityrolja alternativt
1/2 frp
150g
1/2
lime, saften
några stänk
tabasco
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Fetaostens smuliga konsistens, sälta och syrlighet passar väl till de söta ärtorna och den friterade kaprisen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Tack!

Recept från kategorier