Cannellini, fetaost och grön ärtröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

En ärt- och bönsallad med härlig sälta från fetaost och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 fpk
frysta gröna ärtor à 250 g, tinade (varav 200 g till bönor + 300 g att mortla)
4
myntablad
några stänk
tabasco
3 dl
Zeta Frityrolja alternativt
1/2
lime, saften
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Fetaostens smuliga konsistens, sälta och syrlighet passar väl till de söta ärtorna och den friterade kaprisen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lamborghini

Myntan står inte i ingredienserna.

Anna Mellberg

Hej! Det har du alldeles rätt i! Vi har uppdaterat receptet nu, tack för att du upplyste oss. Hälsningar vännerna på Zeta

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter