Cannellini, fetaost och grön ärtröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En ärt- och bönsallad med härlig sälta från fetaost och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
Zeta Cannellinibönor sköljda
2 fpk
frysta gröna ärtor à 250 g, tinade (varav 200 g till bönor + 300 g att mortla)
3 dl
Frityrolja alt. Zeta Solrosolja
1/2 frp
medelstora Kapris små 220 g
150g
1/2
Saft lime
Några stänk
tabasco
Salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Fetaostens smuliga konsistens, sälta och syrlighet passar väl till de söta ärtorna och den friterade kaprisen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.