Tunna crostini med bönsalsa

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tunna crostini med bönsalsa är perfekt som plock innan maten eller till minglet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stycken
30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Svarta bönor, sköljda och avrunna
1 liten
riven vitlöksklyfta
1 dl
hackad persilja
salt och peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!