Recept från Zeta: Mozzarellasallad med mangobalsamico

Mozzarellasallad med mangobalsamico

Persika, mozzarella och gröna blad tillsammans med en god vinägrett på mangobalsamico gör salladen till ett gott och vackert inslag.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 150 g blandad sallad blandad sallad
  • 1 färsk färsk
  • 2 tomater urkärnade och strimlade
  • 125 g Zeta Mozzarella, italiensk

    Zeta Mozzarella, italiensk

    Läs mer
    i bitar
  • 10-12 basilikablad i bitar
  • salt
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Riv salladen i bitar och blanda med persikoklyftor, tomater, mozzarella och basilika i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt med salladen med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Gott som förrätt med parmaskinka eller annan skinka.

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.