Ratatouille med italienska smaker

En enkel och smakrik ratatouille med italienska smaker och fetaost. Perfekt som tillbehör eller till buffébordet

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Värm ugnen till 200 grader. 

Skär aubergine, zucchini och paprika i ca 4 mm tjocka skivor. Alla skivor ska ha ungefär samma storlek, så skär i halvor eller kvartar om det behövs. Skala löken, dela den på hälften och skär den i tunna skivor.

Häll de krossade tomaterna i en smord ugnsform så den täcker botten ordentligt.

Varva grönsaker och lök i formen i fina rader. Ringla över olivolja och krydda med salt och nymald svartpeppar. Toppa med fetaost och lite färsk timjan.

Tillaga mitt i ugnen i 40 minuter.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.