Ratatouille med italienska smaker
Vad tycker du?
En enkel och smakrik ratatouille med italienska smaker och fetaost. Perfekt som tillbehör eller till buffébordet
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
En enkel och smakrik ratatouille med italienska smaker och fetaost. Perfekt som tillbehör eller till buffébordet
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
4 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (115)
(115)Peter Svan
I detta recept används jungfru olivolja som inte tål att värme
Emma Olsson
Hejsan Peter,
Tack för att du hörde av dig! Det går utmärkt att steka i Extrajungfru olivolja. Smör och margarin, som börja ryka vid 140 grader medan olivolja och andra oljor, ryker vid 200 grader och består av 100% fett. Olivolja innehåller något som kallas för polyfenoler som skyddar maten när man steker i olivolja, speciellt när man steker grönsaker. Du kan läsa mer om alla fördelar att steka i olivolja på vår hemsida: https://www.zeta.nu/olivolja/anvandning/?atSection=Steka%20i%20olivolja.
Hälsningar, Emma från Zeta
Lars Matz
Hej Zeta. Jag har ett jätteproblem, den ratatouille ni tillverkar och som jag och resten av familjen uppskattar blir allt svårare att hitta i butikshyllorna i Råcksta under vinterhalvåret och i Åkersberga under sommaren. Vad göra? Kan vi köpa en förpackning om 12 eller 24 burkar direkt från er eller hos någon grossist i närheten?
Emma Olsson
Hej Lars,
Tack för att du hörde av dig! Jag är osäker på vilken produkt du menar? Vi säljer ingen färdiglagad mat förutom pastasås. Kan det vara en annan tillverkare du menar?
Hälsningar, Emma från Zeta