Frittata med skogschampinjoner och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (206)

(206)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Frittata, matig italiensk omelett med stekta skogschampinjoner, potatis, parmesan och färska örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
150 g
skogschampinjoner, skivade
3
kokta potatisar, skalade och skivade
2
vitlöksklyftor, finhackade
6
ägg
1 1/2 dl
mjölk
1 dl
hackade örter, t ex basilika, bladpersilja, oregano
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (206)

(206)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter