Frittata med skogschampinjoner och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
40min

Frittata, matig italiensk omelett med stekta skogschampinjoner, potatis, parmesan och färska örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
150 g
skogschampinjoner, skivade
3
kokta potatisar, skalade och skivade
2
vitlöksklyftor, finhackade
6
ägg
1 1/2 dl
mjölk
1 dl
hackade örter, t ex basilika, bladpersilja, oregano
1/2 dl
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.