Frittata med skogschampinjoner och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (137)

(137)

RÖSTA PÅ RECEPTET (137)

(137)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Frittata, matig italiensk omelett med stekta skogschampinjoner, potatis, parmesan och färska örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
150 g
skogschampinjoner, skivade
3
kokta potatisar, skalade och skivade
2
vitlöksklyftor, finhackade
6
ägg
1 1/2 dl
mjölk
1 dl
hackade örter, t ex basilika, bladpersilja, oregano
1/2 dl
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (137)

(137)
Tack!