Krustader med tre fyllningar

RÖSTA PÅ RECEPTET (193)

(193)

Vad tycker du?

40min 9 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

Fyllning med räkor, citron och oregano
1 dl
majonnäs
200 g
handskalade räkor
1 tsk
rivet citronskal
2 msk
färsk oregano
1 tsk
citronsaft
1/2 dl
sikrom
rivet citronskal
några kvistar färsk oregano
Fyllning med svamp, tryffel och timjan
2-3 st
färska champinjoner
1/2
vitlöksklyfta
1
kvist timjan
salt
1/2 burk
färsk grönkål
valnötter
Prosciuttofyllning
1/2 burk
2-3 skivor
färsk basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (193)

(193)

Vad tyckte du om receptet?

10 kommentarer

Gun

Till hur många personer är recepten?

Anna Mellberg

Hej Gun! Cirka 4 personer, så får alla smaka av de olika fyllningarna. Hälsningar Zetas provkök

Pär

Var kommer timjan in i receptet med svamp, tryffel och timjan?

Anna Mellberg

Hej Pär! Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Det saknas information om det i receptet och vi har nu uppdaterat det. En kvist timjan steks med champinjonerna. Glad Påsk önskar vännerna på Zeta

Susanne

Skulle man kunna använda dessa krustader som mini-pajformar och grädda minipajerna i ugn?

Karin

Hur många personer är dessa tre varianter beräknade för?

Sophie Berlin

Hej Karin,
Receptet passar bra till 4 personer och att alla då får en av vardera smak.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Anette

Går det att förbereda prosciutto krustaderna dagen innan servering?

Emma Olsson

Hej Anette,

Mitt tips är att du förbereder fyllningen dagen innan och precis innan gästerna kommer fylla krustader. På så sätt håller sig krustaderna krispiga 🙂
Hälsningar, Emma