3 olika krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
40min

Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.

Ingredienser

Fyllning med räkor, citron och oregano
1 frp
1 dl
majonnäs
200 g
handskalade räkor
1 tsk
rivet citronskal
2 msk
färsk oregano
1 tsk
citronsaft
1/2 dl
sikrom
rivet citronskal
några kvistar färsk oregano
Fyllning med svamp, tryffel och timjan
1 frp
2-3 st
färska champinjoner
1/2
vitlöksklyfta
salt
1/2 burk
färsk grönkål
valnötter
Prosciuttofyllning
1 frp
1/2 burk
2-3 skivor
färsk basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.