Krustader med tre fyllningar
Vad tycker du?
Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.
Receptet är framtaget av Zeta.
Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (193)
(193)Vad tyckte du om receptet?
10 kommentarer
Gun
Till hur många personer är recepten?
Anna Mellberg
Hej Gun! Cirka 4 personer, så får alla smaka av de olika fyllningarna. Hälsningar Zetas provkök
Pär
Var kommer timjan in i receptet med svamp, tryffel och timjan?
Anna Mellberg
Hej Pär! Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Det saknas information om det i receptet och vi har nu uppdaterat det. En kvist timjan steks med champinjonerna. Glad Påsk önskar vännerna på Zeta
Susanne
Skulle man kunna använda dessa krustader som mini-pajformar och grädda minipajerna i ugn?
Emma Olsson
Hej Susanne,
Ja, det går jättebra!
Hälsningar, Emma på Zeta
Karin
Hur många personer är dessa tre varianter beräknade för?
Sophie Berlin
Hej Karin,
Receptet passar bra till 4 personer och att alla då får en av vardera smak.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Anette
Går det att förbereda prosciutto krustaderna dagen innan servering?
Emma Olsson
Hej Anette,
Mitt tips är att du förbereder fyllningen dagen innan och precis innan gästerna kommer fylla krustader. På så sätt håller sig krustaderna krispiga 🙂
Hälsningar, Emma