3 olika krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)
40min

Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.

Ingredienser

Fyllning med räkor, citron och oregano
1 dl
majonnäs
200 g
handskalade räkor
1 tsk
rivet citronskal
2 msk
färsk oregano
1 tsk
citronsaft
1/2 dl
sikrom
rivet citronskal
några kvistar färsk oregano
Fyllning med svamp, tryffel och timjan
2-3 st
färska champinjoner
1/2
vitlöksklyfta
salt
1/2 burk
färsk grönkål
valnötter
Prosciuttofyllning
1/2 burk
2-3 skivor
färsk basilika

Gör så här

Kommentera

Anette

Går det att förbereda prosciutto krustaderna dagen innan servering?

Emma Olsson

Hej Anette,

Mitt tips är att du förbereder fyllningen dagen innan och precis innan gästerna kommer fylla krustader. På så sätt håller sig krustaderna krispiga 🙂
Hälsningar, Emma

Bli inspirerad av Zeta

Starta året grönt!

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Frittata på grönkål och spaghetti

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.