3 olika krustader
Vad tycker du?
Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.
Receptet är framtaget av Zeta.
Tre krustader med olika fyllningar. Den klassiska med räkor och majonnäs, den höstlika med svamp och tryffel samt den italienska med prosciutto och pesto.
Receptet är framtaget av Zeta.
4 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (121)
(121)Karin
Hur många personer är dessa tre varianter beräknade för?
Sophie Berlin
Hej Karin,
Receptet passar bra till 4 personer och att alla då får en av vardera smak.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Anette
Går det att förbereda prosciutto krustaderna dagen innan servering?
Emma Olsson
Hej Anette,
Mitt tips är att du förbereder fyllningen dagen innan och precis innan gästerna kommer fylla krustader. På så sätt håller sig krustaderna krispiga 🙂
Hälsningar, Emma