Fetaostfylld lax med dill och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (903)

(903)

RÖSTA PÅ RECEPTET (903)

(903)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lax med fetaost är en mycket god smakkombination. Här med en extra knorr av dill och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 portionsbitar
lax (á 150g)
1 frp
Fetaost (150g) smulad
1/2 msk
färsk dill finhackad
1/2
citron rivet skal
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

20 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (903)

(903)
Tack!

Anette

Så jättegott! Hade frysta laxbitar (var lite kylskåpsrens) och kokt nypotatis och brynt smör till. Blev jättegott!!

Sten Ronge

Med varmluftsugn var 130 grader tillräckligt. Viktigt att inte översteka fisk i ugn. Bättre med för kort tid i ugnen än för lång. Stektiden var nästan lika lång som det tog att koka potatisen till.