Linsgryta med tomat och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (135)

(135)
15min

Mustig och snabblagad linsgryta som toppas med fetaost. En mycket god vegetarisk middag mitt i veckan.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, hackad
2
vitlöksklyftor, pressade
1/2
röd chili
1
stor morot, tärnad
2 tsk
oregano
2 dl
vatten
1
grönsaksbuljongtärning
1 frp
salt
peppar
1 frp
hackad bladpersilja
surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Svinntips: Får du linsgryta över så håller den i en dryg vecka i kylskåp. Funkar perfekt som pastasås om du vill variera.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.