Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

10min 8 ingredienser

Mini Pinsa passar perfekt som lunch eller som ett matigare mellanmål. Här har vi gjort en Pinsa Bianca, vilket betyder att den saknar tomatsås men i stället är toppad med örtig pesto och krämig miniburrata.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portion
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 dl
pinjenötter, rostade
1 tsk
chiliflakes
färsk oregano

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Kerstin

Mycket uppskattad av min 12 åriga son som älskar Pesto. Blir andra gången vi lagar detta nu för denna jul/nyår! 🙂

Anna Mellberg

Hej Kerstin! Så roligt att höra, vi bir så glada av att du hör av dig. Hoppas att ni får många härliga pinsamåltider under 2025! Hälsningar från vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...