Drömmar är till för att uppfyllas. I mer än arton år har Fernando Di Luca, mannen som tog olivoljan till Sverige, arbetat för att få fram en bredbar olivolja i sin renaste form. 2018 introducerades BreOliv original för svenskarna, ett helt nytt slags vegetabiliskt bredbart fett med bara fyra ingredienser: olivolja, fett från sheafrukt, vatten och lite salt.
"I mer än 18 år har jag drömt om en naturligt bredbar olivolja. Nu är den här!"
Om BreOliv
Läs mer om hur BreOliv blev både underbar och bredbar när vi blandade olivolja med lite fett från frukten sheanöt, salt och vatten.
Surdegsmacka med svamp & BreOliv örtröra
Härlig och smakrik lunchmacka som har ett lager BreOliv örtröra och sedan toppas med varm svamp, linser och grönkål. Extra god med hembakt bröd och egenplockad svamp så klart! Den här mackan är vegansk, men skulle också bli god med hyvlad parmesan på toppen.
Knäckebröd med tomater och italiensk hårdost
Knäckebröd med BreOliv, körsbärstomater och Grana Padano-ost. Klassisk svensk knäckemacka med italienska smaker. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.
Matig macka med grillad aubergine och edamamekräm
Matig macka med fräsch bönkräm med BreOliv, edamamebönor och citron som toppas med grillad aubergine och italiensk hårdost Grana Padano. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.
Bruschetta med vegansk bönröra
Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.
Olivolja
Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.