BreOliv – årets innovation

Kan olivolja bli bredbar och passa på smörgås? Fernando Di Luca bestämde sig för att försöka eftersom svenskarna älskar sina mackor. Nu är den här!

Fernando Di Luca
Kan olivolja bli bredbar och passa på smörgås? Fernando Di Luca bestämde sig för att försöka eftersom svenskarna älskar sina mackor. Nu är den här!

Drömmar är till för att uppfyllas. I mer än arton år har Fernando Di Luca, mannen som tog olivoljan till Sverige, arbetat för att få fram en bredbar olivolja i sin renaste form.

Och nu är den här! BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser: olivolja, fett från sheanötter, vatten och lite salt. Precis som mild olivolja är smaken fräsch med vegetariska undertoner av gräs, gröna äpplen och päron. En smak som passar fint med alla sorters bröd och pålägg, även i arla morgonstund.

Jag ville absolut inte förstöra en bra olivolja med onödiga tillsatser, bara för att kunna bre den på mackan.

Fernando Di Luca

Om BreOliv

Läs mer om hur BreOliv blev både underbar och bredbar när vi blandade olivolja med lite fett från frukten sheanöt, salt och vatten.

Olivolja

Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

Våra goda mackor

Nya tider för svenska mackor. BreOliv är självklart även god ensam på en smörgås i sin renaste form, utan andra pålägg.

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.