BreOliv

Kan olivolja bli bredbar och passa på smörgås? Fernando Di Luca bestämde sig för att försöka eftersom svenskarna älskar sina mackor.

Drömmar är till för att uppfyllas. I mer än arton år har Fernando Di Luca, mannen som tog olivoljan till Sverige, arbetat för att få fram en bredbar olivolja i sin renaste form. 2018 introducerades BreOliv original för svenskarna, ett helt nytt slags vegetabiliskt bredbart fett med bara fyra ingredienser: olivolja, fett från sheafrukt, vatten och lite salt.

Jag ville absolut inte förstöra en bra olivolja med onödiga tillsatser, bara för att kunna bre den på mackan.

Fernando Di Luca

Om BreOliv

Läs mer om hur BreOliv blev både underbar och bredbar när vi blandade olivolja med lite fett från frukten sheanöt, salt och vatten.

Våra goda mackor

Nya tider för svenska mackor. BreOliv är självklart även god ensam på en smörgås i sin renaste form, utan andra pålägg.