Fröfralla med tonfiskröra och picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Fröfralla med tonfiskröra med BreOliv, fransk senap och kapris som toppas med picklad rödlök och rivet citronskal. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

1 burk
tonfisk i olja eller vatten, 200 g
2-3 msk
2 tsk
fransk senap
flingsalt och nymald svartpeppar
1 dl
strösocker
1 1/2 dl
vatten
2
rödlökar, skalade och tunt skivade
1
fröfralla, delad
1-2
salladsblad

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis