Recept från zeta.nu Knäckebröd med tomater och italiensk hårdost

Knäckebröd med tomater och italiensk hårdost

Knäckebröd med BreOliv, körsbärstomater och Grana Padano-ost. Klassisk svensk knäckemacka med italienska smaker. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 skiva knäckebröd
  • Zeta BreOliv
  • 2-3 körsbärstomater, skivade
  • 4-5 tunna skivor Zeta Grana Padano 16 mån

    Zeta Grana Padano 16 mån

    Läs mer
  • färsk oregano
  • eller färsk basilika
  • flingsalt
  • nymald svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bre BreOliv på brödet.

Lägg på tomatskivorna och toppa med tunna skivor av Grana Padano.

Salta lätt och peppra.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs med på breoliv.se.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.