Bruschetta med vegansk bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 10 ingredienser

Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

mackor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bönröra
1/2 frp
skjölda och avrunna Cannellinibönor Ekologiska, 380 g
1/2 dl
solrosfrön
1/4
liten rödlök, finhackad
2
plommontomater, hackade
3 msk
Kapris små, hackad
3 smk
färsk persilja, hackad
3 msk
saft av citron
1/2 tsk
flingsalt
Övriga ingredienser
4 skivor
surdegsbröd, rostade i ugn
1
vitlöksklyfta, finhackad
4
tomater, hackade
salt
nymalen peppar
ärtskott

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco