Bruschetta med vegansk bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)
10min

Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

mackor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bönröra
1/2 frp
skjölda och avrunna Cannellinibönor Ekologiska, 380 g
1/2 dl
solrosfrön
1/4
liten rödlök, finhackad
3 msk
Kapris små, hackad
3 smk
färsk persilja, hackad
3 msk
saft av citron
1/2 tsk
flingsalt
Övriga ingredienser
4 skivor
surdegsbröd, rostade i ugn
1
vitlöksklyfta, finhackad
4
tomater, hackade
salt
nymalen peppar
ärtskott

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.