Bruschetta med vegansk bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

mackor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bönröra
1/2 frp
skjölda och avrunna Cannellinibönor Ekologiska, 380 g
1/2 dl
solrosfrön
1/4
liten rödlök, finhackad
2
plommontomater, hackade
3 msk
Kapris små, hackad
3 smk
färsk persilja, hackad
3 msk
saft av citron
1/2 tsk
flingsalt
Övriga ingredienser
4 skivor
surdegsbröd, rostade i ugn
1
vitlöksklyfta, finhackad
4
tomater, hackade
salt
nymalen peppar
ärtskott

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco