Bruschetta med vegansk bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

10min 10 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

mackor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bönröra
1/2 frp
skjölda och avrunna Cannellinibönor Ekologiska, 380 g
1/2 dl
solrosfrön
1/4
liten rödlök, finhackad
2
plommontomater, hackade
3 msk
Kapris små, hackad
3 smk
färsk persilja, hackad
3 msk
saft av citron
1/2 tsk
flingsalt
Övriga ingredienser
4 skivor
surdegsbröd, rostade i ugn
1
vitlöksklyfta, finhackad
4
tomater, hackade
salt
nymalen peppar
ärtskott

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Anja

Otroligt god, lätt att göra och mina barn älskar den!

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett