Bruschetta med vegansk bönröra
Vad tycker du?
Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.
Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (104)
(104)Vad tyckte du om receptet?
7 kommentarer
liselott jensen
Hej. Ser gott ut. Måste prova. Vet du mängd kalori samt kolhydrater per portion det är?
Anna Mellberg
Hej Liselott! Vi har inte näringsberäknat våra recept. Men det finns numera olika bra näringsberäkningsprogram på nätet, gratis att använda. Lägg in receptet där så får du snart veta. Hälsningar från vännerna på Zeta
Märtha
Väldigt gott!! Succé bland gästerna.
Monica Nordlund
Mycket god och fräsch.
Pröva!
Viveka Johansen
Så gott min nya favvo
Anja
Otroligt god, lätt att göra och mina barn älskar den!
Viveka Johansen
Vansinnigt gott