Bruschetta med vegansk bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tycker du?

10min 10 ingredienser

Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

mackor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bönröra
1/2 frp
skjölda och avrunna Zeta Cannellinibönor Ekologiska, 380 g
1/2 dl
solrosfrön
1/4
liten rödlök, finhackad
2
plommontomater, hackade
3 msk
3 smk
färsk persilja, hackad
3 msk
saft av citron
1/2 tsk
flingsalt
Övriga ingredienser
4 skivor
surdegsbröd, rostade i ugn
1
vitlöksklyfta, finhackad
4
tomater, hackade
salt
nymalen peppar
ärtskott

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tyckte du om receptet?

7 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

liselott jensen

Hej. Ser gott ut. Måste prova. Vet du mängd kalori samt kolhydrater per portion det är?

Anna Mellberg

Hej Liselott! Vi har inte näringsberäknat våra recept. Men det finns numera olika bra näringsberäkningsprogram på nätet, gratis att använda. Lägg in receptet där så får du snart veta. Hälsningar från vännerna på Zeta

Anja

Otroligt god, lätt att göra och mina barn älskar den!