Recept från zeta.nu Baguette med mozzarella och ugnsbakade tomater

Baguette med mozzarella och ugnsbakade tomater

Baguette på surdeg med BreOliv, krämig mozzarella och söta ugnsbakade tomater. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 225 grader.

Halvera körsbärstomaterna och lägg i en ugnsfast form.

Ringla över olivolja, salt och nymald svartpeppar. Rosta ca 20–25 minuter tills de får lite färg.

Dela baguetten på längden och bre på BreOliv.

Bryt över mozzarellan.

Lägg på tomater och basilika.

Salta och peppra lätt.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs med på breoliv.se.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.