Baguette med mozzarella och ugnsbakade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
40min

Baguette på surdeg med BreOliv, krämig mozzarella och söta ugnsbakade tomater. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Ingredienser

8-10
körsbärstomater
1 bit
baguette, ca 20 cm
1/2 frp
Zeta Mozzarella
basilika
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.