Recept från zeta.nu Surdegsbröd med italiensk skinka och kronärtskockskräm

Surdegsbröd med italiensk skinka och kronärtskockskräm

Surdegsbröd med BreOliv, kokt italiensk skinka, grillad paprika och kronärtskockskräm. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta brödet och bre på BreOliv.

Fördela kronärtskockskrämen över brödet.

Lägg på skinkan och toppa med grillad paprika, tunt hyvlad ost och salladsblad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs med på breoliv.se.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.