Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån
Traditionell ursprungsskyddad hårdost från norra Italien. Harmonisk och fyllig med en lång, rik eftersmak. Självklar riven över pastarätter och på antipastibrickan. Oslagbar i risotto eller att äta som den är med en droppe balsamvinäger. Mångsidig som umamirik smaksättare, riven i en soppa, sås, sallad eller paj. Lagrad i minst 22 månader. Släng inte kanten! Det är ost ända ut och kanten kan koka med som umamirik smaksättare i såser och grytor.
Förpackningsstorlekar | 1 kg200 g450 g |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Förvaring: Kylvara. Förvaras i max +8°C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förbrukas inom en vecka. |
Näringsvärden | Energi 1671 kJ, 402 kcal Fett 30 g Kolhydrat 0 g Protein 32 g Salt 1,6 g |