Pasta Strozzapreti med vildsparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
30min

Använd den pastaform du gillar bäst, vildsparris och toppa med pecorino eller en långlagrad parmigiano reggiano.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
grön vildsparris
2
vitlöksklyftor tunt skivade
2 msk
bladpersilja bladpersilja
salt
svartpeppar
Till serveringen
1 dl
riven Pecorino Romano 6 mån eller Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P. 30 månader

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.