Pasta Strozzapreti med vildsparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Använd den pastaform du gillar bäst, vildsparris och toppa med pecorino eller en långlagrad parmigiano reggiano.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
grön vildsparris
2
vitlöksklyftor tunt skivade
2 msk
bladpersilja bladpersilja
salt
svartpeppar
Till serveringen
1 dl
riven Pecorino Romano 6 mån eller Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P. 30 månader

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja