Krämig kikärtsgryta med oregano och tomat
Vad tycker du?
Som smakrik och väldigt lättlagad kvalar den här krämiga kikärtsgrytan in både som vardagsklassiker men också som alternativ vid festliga tillfällen. Om det råkar bli något över och resterna värms upp dagen efter är smakerna ännu tydligare och mustigare.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (57)
(57)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Katarina
Oerhört gott! Bytte lök mot morötter eftersom för magens skull. Funkade fint!
Margit
Suveränt gott, hade inte spenat hemma så jag tog mangold från frysen i stället.
10 av 10 poäng, rekommenderar varmt!
Anna Mellberg
Margit, det värmer våra hjärtan att höra det! Vi önskar dig många goda måltider framöver, hälsningar från vännerna på Zeta
Danieö
Det här var otroligt gott!
Böt ut mascarponen mot naturell färskost för att få rätten laktosfri, det fungerade bra.
Kommer laga denna igen!
Anna Mellberg
Hej Daniel! Låter som en bra anpassning av receptet, vi är så glada att du gillade det! Hälsningar vännerna på Zeta