Pasta Pappardelle med svamp, tryffelolja och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)

Vad tycker du?

30min

Nykokt pasta med stekta kantareller, tryffelolja, rucola och parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
Zeta Casa Di Luca Pappardelle, 500 g
300 g
kantareller
3
vitlöksklyftor, tunt skivade
2 dl
vitt vin
20 g
späd rucola
salt
svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)
Tack!

Jörgen

Lyxigt och gott!

1 msk tryffelolja kändes mycket så vi tog ungefär hälften. Blev lite subtilare tryffelsmak, vilket kanske kan passa vissa – men det hade nog gått bra med 1 msk också kändes det som. 🙂

Recept från kategorier