Pasta Pappardelle med svamp, tryffelolja och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (182)

(182)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Nykokt pasta med stekta kantareller, tryffelolja, rucola och parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
Zeta Casa Di Luca Pappardelle, 500 g
300 g
kantareller
3
vitlöksklyftor, tunt skivade
2 dl
vitt vin
20 g
späd rucola
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (182)

(182)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Jörgen

Lyxigt och gott!

1 msk tryffelolja kändes mycket så vi tog ungefär hälften. Blev lite subtilare tryffelsmak, vilket kanske kan passa vissa – men det hade nog gått bra med 1 msk också kändes det som. 🙂