Ladda ner bild Spara Pasta Pappardelle med svamp, tryffelolja och parmesan Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (147) (147) RÖSTA PÅ RECEPTET (147) (147) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Nykokt pasta med stekta kantareller, tryffelolja, rucola och parmesan. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 paket Zeta Casa Di Luca Pappardelle, 500 g 300 g kantareller 4 msk Extra jungfruolivolja Classico 3 vitlöksklyftor, tunt skivade 2 dl vitt vin 20 g späd rucola 2 dl riven Parmigiano Reggiano 22 mån 1 msk Olivolja Vit Tryffel salt svartpeppar Gör så här Stek svampen i olivolja några minuter. Lägg i vitlök och fräs ytterligare någon minut. Häll på vin och låt koka ihop någon minut. Blanda med nykokt pappardelle, rucola och parmesanost. Smaka av med vit tryffelolja, salt och svartpeppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (147) (147) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (147)
(147)