Bönsallad med tonfisk

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Med bönor och tonfisk blir salladen matig och mättande. Gott att servera ägg till.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
romansallad, nedskuren
1 burk
Zeta Borlottibönor eller Zeta Kidneybönor (410 g), sköljda
1 burk
tonfisk i olja, á 185 g
salt
svartpeppar
1
hårdkokt ägg, klyftade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp