Bönsallad med tonfisk

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Med bönor och tonfisk blir salladen matig och mättande. Gott att servera ägg till.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
romansallad, nedskuren
1 burk
Zeta Borlottibönor eller Zeta Kidneybönor (410 g), sköljda
1 burk
tonfisk i olja, á 185 g
salt
svartpeppar
1
hårdkokt ägg, klyftade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar