Bönsallad med tonfisk

RÖSTA PÅ RECEPTET (102)

(102)

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Med bönor och tonfisk blir salladen matig och mättande. Gott att servera ägg till.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
romansallad, nedskuren
1 burk
Zeta Borlottibönor eller Zeta Kidneybönor (410 g), sköljda
1 burk
tonfisk i olja, á 185 g
salt
svartpeppar
1
hårdkokt ägg, klyftade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (102)

(102)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett