Ljummen sallad på primörer och burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En ljuvlig förrätt med smak av vårens första primörer tillsammans med en krämig burrata och en örtolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Ljummen sallad
8 st
grön sparris
300 g
spritärtor
5 kvistar
citrontimjan
2
knipplökar, skivade
10 blad
mynta
2 st
ärtskott
1 dl
citrontimjanolja, se recept nedan
salt
peppar
eventuellt ärtblommor, till garnering
Citrontimjanolja
2 dl
1 msk
citrontimjanblad
1 näve
persilja, plockad
1 näve
bladspenat, ansad

Gör så här

Tips!

Överbliven citrontimjanolja kan användas till salladsvinägrett eller att smaksätta kyckling, fisk eller rostade grönsaker. Håller cirka 3 veckor.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett