Ljummen sallad på primörer och burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En ljuvlig förrätt med smak av vårens första primörer tillsammans med en krämig burrata och en örtolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Ljummen sallad
8 st
grön sparris
300 g
spritärtor
5 kvistar
citrontimjan
2
knipplökar, skivade
10 blad
mynta
2 st
ärtskott
1 dl
citrontimjanolja, se recept nedan
salt
peppar
eventuellt ärtblommor, till garnering
Citrontimjanolja
2 dl
1 msk
citrontimjanblad
1 näve
persilja, plockad
1 näve
bladspenat, ansad

Gör så här

Tips!

Överbliven citrontimjanolja kan användas till salladsvinägrett eller att smaksätta kyckling, fisk eller rostade grönsaker. Håller cirka 3 veckor.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja