Ljummen sallad på primörer och burrata
Vad tycker du?
En ljuvlig förrätt med smak av vårens första primörer tillsammans med en krämig burrata och en örtolja.
Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Överbliven citrontimjanolja kan användas till salladsvinägrett eller att smaksätta kyckling, fisk eller rostade grönsaker. Håller cirka 3 veckor.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (54)
(54)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Anita Elweskiöld
Hej!
Jag älskar era recept och jag älskar nässlor. Jag undrar om ni har- eller till och med kan ta fram- något recept med denna himmelska primör.
Skriver här då jag inte hittade något annat ställe att ställa frågan. 😀
Anna Mellberg
Hej Anita! Tack för tipset! Vi älskar också nässlor här i provköket. Vi lägger till det som diskussionspunkt vid vårt nästa receptmöte. Hälsningar från vännerna på Zeta