Ladda ner bild Spara Minipizzor med gorgonzola och fikon Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (18) (18) RÖSTA PÅ RECEPTET (18) (18) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 1tim 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Små pizzor med mycket smak som passar utmärkt att servera som tilltugg eller vickning. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser minipizzor 6 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1/2 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken 1 frp gorgonzola ost 2 st färska fikon 2 msk pinjenötter Extra jungfruolivolja Fruttato Medio Gör så här Gör degen enligt anvisningarna. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Smula ost över mitten på pizzabottnarna. Strö över timjan och toppa med halverade fikon. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de blir gyllenbruna. Toppa de nygräddade pizzorna med pinjenötter och ringla över några droppar olivolja. Servera direkt. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (18) (18) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (18)
(18)