Ugnsbakade savoykåldolmar med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Vegetariska kåldolmar med gryner och kronärtskockor. Serveras med mustig pastasås med italienska smaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 dl
Gryner
1 frp
Stora vita Bönor Ekologiska 380 g, avsköljda
2 tsk
färsk rosmarin finhackad
Nymalen svartpeppar och flingsalt
8 blad
savoykål

Gör så här

Tips!

Servera gärna tillsammans med en sallad. Går utmärkt att frysa in.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar