Ugnsbakade savoykåldolmar med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetariska kåldolmar med gryner och kronärtskockor. Serveras med mustig pastasås med italienska smaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Stora vita Bönor Ekologiska 380 g, avsköljda
2 tsk
färsk rosmarin finhackad
Nymalen svartpeppar och flingsalt
8 blad
savoykål

Gör så här

Tips!

Servera gärna tillsammans med en sallad. Går utmärkt att frysa in.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!