Ugnsbakade savoykåldolmar med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Vegetariska kåldolmar med gryner och kronärtskockor. Serveras med mustig pastasås med italienska smaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Stora vita Bönor Ekologiska 380 g, avsköljda
2 tsk
färsk rosmarin finhackad
Nymalen svartpeppar och flingsalt
8 blad
savoykål

Gör så här

Tips!

Servera gärna tillsammans med en sallad. Går utmärkt att frysa in.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.