Ugnsbakade savoykåldolmar med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Vegetariska kåldolmar med gryner och kronärtskockor. Serveras med mustig pastasås med italienska smaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 dl
Gryner
1 frp
Stora vita Bönor Ekologiska 380 g, avsköljda
2 tsk
färsk rosmarin finhackad
Nymalen svartpeppar och flingsalt
8 blad
savoykål

Gör så här

Tips!

Servera gärna tillsammans med en sallad. Går utmärkt att frysa in.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco