Ugnsbakade savoykåldolmar med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Vegetariska kåldolmar med gryner och kronärtskockor. Serveras med mustig pastasås med italienska smaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 dl
Gryner
1 frp
Stora vita Bönor Ekologiska 380 g, avsköljda
2 tsk
färsk rosmarin finhackad
Nymalen svartpeppar och flingsalt
8 blad
savoykål

Gör så här

Tips!

Servera gärna tillsammans med en sallad. Går utmärkt att frysa in.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

0 kommentarer