Bön- och äppelsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk och snabblagad sallad med fräscha smaker från äpple och blekselleri. Toppa med rostade valnötter för härligt krisp.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
valnötskärnor
150 g
haricots verts
1
syrligt äpple, Granny Smith
2
blekselleri
1
rödlök
salt
nymalen svartpeppar
Dressing
3 msk
crema med äpple
bladpersilja, plockad

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Tack!

Veronica Ekman

Det här var en riktigt god sallad! Jag hade vanlig rödvinsvinäger och det gick också bra.

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp