Bön- och äppelsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Vegetarisk och snabblagad sallad med fräscha smaker från äpple och blekselleri. Toppa med rostade valnötter för härligt krisp.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
valnötskärnor
150 g
haricots verts
1
syrligt äpple, Granny Smith
2
blekselleri
1
rödlök
salt
nymalen svartpeppar
Dressing
3 msk
crema med äpple
bladpersilja, plockad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

1 kommentar

Veronica Ekman

Det här var en riktigt god sallad! Jag hade vanlig rödvinsvinäger och det gick också bra.