Bön- och äppelsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

15min

Vegetarisk och snabblagad sallad med fräscha smaker från äpple och blekselleri. Toppa med rostade valnötter för härligt krisp.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
valnötskärnor
150 g
haricots verts
1
syrligt äpple, Granny Smith
2
blekselleri
1
rödlök
salt
nymalen svartpeppar
Dressing
3 msk
crema med äpple
bladpersilja, plockad

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!

Veronica Ekman

Det här var en riktigt god sallad! Jag hade vanlig rödvinsvinäger och det gick också bra.

Recept från kategorier